Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Becali a explodat după umilința cu Lazio. A dat afară un jucător

Becali a explodat după umilința cu Lazio. A dat afară un jucător

Becali a explodat după umilința cu Lazio. A dat afară un jucător
22 Feb 2018   •   23:36

Gabriel Enache şi-a reziliat contractul cu FCSB! După ce a fost făcut praf de Gigi Becali, în urma meciului cu Dinamo (2-2), fundaşul dreapta nu a făcut parte din lotul roş-albaştrilor, pentru duelul de la Roma.

Enache mai avea contract până în iunie 2021 cu bucureştenii, iar Gazeta susţine că şi-a rupt înţelegerea cu FCSB ieri. Acesta a devenit liber de contract, după ce a apelat la impresarul Anamaria Prodan, şi poate ajunge în Rusia

"Eu nu-l mai ţin în lot pe Enache. Păi nu poate să dea gol cu latul din 5 metri. Rămâne la echipă, îi plătesc salariul, dar nu mai joacă", a spus Gigi, la Digi Sport, după duelul cu formaţia din Ştefan cel Mare.

Enache a ratat în debutul meciului cu Dinamo singur cu poarta goală, această gafă fiind doar vârful aisbergului. În ultimul an, jucătorul a avut în general prestaţii slabe, mulţi specialişti explicând faptul că el nu are ce căuta în primul "11", cel puţin pe postul de apărător de bandă.

În acest sezon, Gabriel Enache a jucat în 15 meciuri în Liga 1, toate ca titlular, și 8 în cupele europene. Conform transfermarkt, fundașul are, în acest moment, o valoare de piață de 650.000 de euro

 500.000 de euro a plătit FCSB pentru transferul lui Enache, în februarie 2016.

×
Subiecte în articol: FCSB
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close