Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Becali îşi critică iar jucătorii, după Steaua - Twente. "N-aş fi dat nici 40 de euro pe Toja"

Becali îşi critică iar jucătorii, după Steaua - Twente. "N-aş fi dat nici 40 de euro pe Toja"

Becali îşi critică iar jucătorii, după Steaua - Twente. "N-aş fi dat nici 40 de euro pe Toja"
Sursa foto: juan toja
18 Dec 2009   •   13:30

Patronul stelist Gigi Becali nu şi-a iertat jucătorii nici după ultimul meci al grupei Europa League, cu Twente Enschede, încheiat 1-1. Latifundiarul a demontat zvonurile conform cărora columbianul Juan Toja ar putea pleca la Dinamo Kiev, spunând că valoarea lui este de 40 de euro, judecând după unele prestaţii ale sale. Cu toate acestea, Becali a avut şi vorbe bune, pentru fundaşul Emeghara, revenit după un an şi jumătate pe teren.

"Nu sunt supărat pentru rezultat, dar era mai bine să învingem, pentru palmares şi coeficientul UEFA. Una peste alta, la câte probleme am avut, cu jucători accidentaţi, probleme cu galeria, cred că stăm bine. Vom aduce unul sau poate doi fundaşi, unul de marcaj şi unul pe dreapta. Pe stânga nu mai vreau. A venit leul Emeghara, care e cel mai bun fundaş stânga din Europa de Est. Eu cred că nu se mai poate vorbi de Toja la Dinamo Kiev. În primul rând că nu i-am văzut la acest meci. Apoi, dacă eram de la Kiev şi veneam să-l iau, nu 4 milioane, nici 40 de euro nu dădeam pe el. Cine m-a mulţumit în acest sezon? Kapetanos, Szekely, Nicoliţã. Stancu, Dayro, Kapetanos, Surdu, avem atacanţi destui. Petre Marin, Ovidiu Petre, Emeghara, Pleşan, Tănase, sunt jucãtori de bază şi în retur văd o Stea imbatabilă. Dacă ne calificăm în Liga Campionilor, 20 de milioane încasăm, dacă mai luăm şi opt-nouã puncte, se mai adună", a declarat Becali.
Steaua a remizat, joi, cu olandezii de la Twente, scor 1-1, după ce Kapetanos a deschis scorul pentru echipa din Ghencea în minutul 18, iar Stam a egalat în minurul 35.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close