Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Becali promite: Schimb numele echipei şi donez fanilor palmaresul şi culorile

Becali promite: Schimb numele echipei şi donez fanilor palmaresul şi culorile

Becali promite: Schimb numele echipei şi donez fanilor palmaresul şi culorile
Sursa foto: gigi becali
20 Sep 2009   •   08:36

Gigi Becali s-a arătat din nou deranjat de suporteri şi pe măsură ce trece timpul se ambalează şi mai tare. Dacă sâmbătă după amiază promitea că vinde clubul pentru 40 de milioane de euro, mai pe seară a mai reflectat şi a venit cu altă soluţie.
Râmâne cu echipa, dar îi schimbă numele. Ceva, totuşi, tot va vinde. Finanţatorul din Ghencea a promis că luni schimbă numele Steaua Bucureşti în Steaua 2003.
? În plus, voi renunţa la palmares, dar şi la culori. Apoi, am vorbit deja cu Florin Georgescu pentru ca BNR să-mi pună la dispoziţie stadionul din Cotroceni. N-o să mai jucăm în Ghencea, tot îmi cereau să plec, voi pleca în Cotroceni şi suporterii care vor să mă urmeze să vină, cine nu, la revedere, că m-am săturat de scandaluri.
Eu rămân cu ce am câştigat din 2003 şi cu asta basta! Schimb şi culorile, tot. Pe mine nu mă mai interesează. Cedez numele, palmaresul, culorile, sigla Stelei...ce mai vor? Vreau să termin odată cu derbedeii aştia!?, arăt Becali la gsptv.
? Le dau şi trofeul Cupa Campionilor...am venit să dau milioane ca să mă duc la puşcărie din cauza lor?", se întreba acesta.
Gigi Becali este în război cu suporterii după demiterea lui Cristiano Bergodi.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Steaua Bucuresti
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close