Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Becali tremură pentru viaţa sa: "Ăştia vor să mă ardă. Mi-e frică să nu-mi pună otravă în mâncare!"

Becali tremură pentru viaţa sa: "Ăştia vor să mă ardă. Mi-e frică să nu-mi pună otravă în mâncare!"

Becali tremură pentru viaţa sa: "Ăştia vor să mă ardă. Mi-e frică să nu-mi pună otravă în mâncare!"
Sursa foto: gigi becali
09 Apr 2009   •   16:44

Puterea şi banii lui Gigi Becali par să nu mai aibă nici un rol odată ce latifundiarul a ajuns după gratii. Patronul Stelei, care se considera cu puţin în urmă atotputernic şi lăsa acest lucru să se vadă cu prisosinţă, a ajuns să nu îi mai tihnească nici mâncarea, după cum el însuşi le-a spus apropiaţilor, deoarece se teme că ar putea să fie otrăvit foarte uşor pe această cale.
Felul în care Becali a fost ridicat dimineaţa devreme de acasă de oamenii legii şi cum a fost încarcerat fără nici o ezitare de către autorităţi i-a dat de gândit omului de afaceri, care consideră că s-ar putea ca relele să nu se oprească aici. Nici închis departe de ochii lumii Becali nu se consideră ocrotit, potrivit prosport, şi de fiecare dată când mănâncă se gândeşte că poate în farfurie, pe lângă hrană, se află şi otravă. Din acest motiv, "războinicul luminii" şi-a rugat rudele sa îi aducă în fiecare zi pachete cu mâncare, pentru a putea sta liniştit.
?De data asta e groasă rău. Ăştia vor să mă "ardă". Chiar mi-e frică să nu-mi pună otravă în mâncare. Dacă au trimis o armată să mă ia de-acasă şi mi-au dat 29 de zile de arest, mă aştept la orice din partea lor?, le-ar fi spus Gigi Becali uşor apropiaţi, informează sursa citată.
Verii săi, Victor şi Ioan Becali, consideră că Gigi a devenit paranoic şi că un asemenea pericol este pură ficţiune, dar s-au conformat şi i-au adus aproape zilnic pachete cu mâncare.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali FC Steaua
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close