Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Bere şi whisky pentru dinamovişti după înfrângerea cu Unirea Urziceni

Bere şi whisky pentru dinamovişti după înfrângerea cu Unirea Urziceni

Bere şi whisky pentru dinamovişti după înfrângerea cu Unirea Urziceni
Sursa foto: adrian cristea
26 Mai 2009   •   17:25

Disciplina pare să fie în acest moment la fel de străină de Dinamo cum sunt victoriile cu Unirea Urziceni. Cristi Borcea a tunat la adresa petrecăreţilor lui Dinamo după înfrângerea aproape decisivă cu echipa lui Dan Petrescu, dar jucătorii n-au ţinut deloc cont de supărarea directorului executiv. Adrian Cristea, Bruno Simao şi Aleksandr Kolinko s-au retras după meci într-o cameră de hotel şi au băut din greu până când dimineaţă.
Dinamo a pierdut duminică seară partida de la Urziceni cu scorul de 0-1, prin golul lui Dacian Varga. Conducerea "câinilor" a luat foc la sfârşitul partidei, iar Cristi Borcea a declarat mai în glumă, mai în serios că nu va mai da nici un ban la echipă, iar că jucătorii ar trebui să îşi ceară salariile de la discoteci, unde îşi petrec mare parte din timp. Cei trei jucători probabil că nu au apucat să audă declaraţiile şefului lor, şi au ales să încingă o petrecere pe cinste într-o cameră de la Rin Grand Hotel, potrivit prosport.
Jucătorii au alcătuit o echipă pe cinste, care a dat gata numeroase sticle de bere şi, spre dimineaţă, tot atâtea pahare de whisky. Ştirea pare să nu-l fi afectat prea tare pe directorul executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, care ar fi răspuns în lehamite că titlul este, oricum, pierdut, informează prosport.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Dinamo Unirea Urziceni Cristi Borcea
Parteneri
Crimă pe stradă, în plină zi! O femeie din Olt a fost ucisă de soț
x close