Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Bergodi este foarte mulţumit de lotul Stelei. Szekely şi Semedo vor fi mutaţi unde le place, pe flancul drept

Bergodi este foarte mulţumit de lotul Stelei. Szekely şi Semedo vor fi mutaţi unde le place, pe flancul drept

Bergodi este foarte mulţumit de lotul Stelei. Szekely şi Semedo vor fi mutaţi unde le place, pe flancul drept
Sursa foto: cristiano bergodi
22 Iun 2009   •   22:37

Reunirea lotului Stelei a avut loc luni, iar antrenorul Cristiano Bergodi îşi încurajează jucătorii pentru perioada pregătirilor. Dayro Moreno a lipsit nemotivat de la prima întâlnire cu colegii săi în noul sezon, dar a fost încurajat de tehnicianul italian că are şanse la fel de mari ca orice alt jucător. Szekely şi Semedo, de asemenea, vor primi şi ei şansa de a jucat în banda dreptă, pe care o preferă, iar Surdu va juca pe postul favorit, acela de atacant. Bergodi se declartă foarte mulţumit de lotul pe care l-a găsit la Steaua şi spune că singura problemă este cea a moralului.
"Domnul Becali a plătit foarte mulţi bani pentru Dayro, dar chiar dacă dânsul spune că este foarte bun, va avea aceleaşi drepturi ca şi ceilalţi jucători. Dacă va impresiona la antrenamente şi la meciuri, atunci voi avea încredere în el. Dar trebuie să muncească mult ca să prindă un loc în echipă, la fel ca şi ceilalţi jucători. Sunt foarte mulţumit de lotul pe care l-am găsit la Steaua, este o bază bună acolo, dar probabil că au căzut psihic şi de aceea nu au avut rezultate.", a precizat antrenorul, potrivit sportro.
Patronul echipei, Gigi Becali, a dezvăluit unele dintre intenţiile noului antrenor, care vrea să pună jucătorii să joace pe posturile pe care le preferă pentru a obţine randament maxim de la ei. Astfel, sezonul viitor ar putea fi unul mult mai plăcut pentru Janos Szekely şi Antonio Semedo.
"Bergodi mi-a zis că are nevoie de fundaşi şi mijlocaşi stânga. El nu-l vede pe Semedo pe stânga, nici pe Szekely, iar pe Surdu îl vede ca pe un atacant, nu mijlocaş. Bozovici ar fi bun pe linia de fund", a declarat latifundiarul, potrivit gsp.
Antena3.ro

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close