Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Bergodi vrea o victorie la scor cu Ujpest, dar nu îşi presează elevii (VIDEO)

Bergodi vrea o victorie la scor cu Ujpest, dar nu îşi presează elevii (VIDEO)

Bergodi vrea o victorie la scor cu Ujpest, dar nu îşi presează elevii (VIDEO)
15 Iul 2009   •   17:37

Cristiano Bergodi îşi doreşte o victorie la 3-4 goluri a Stelei în meciul cu Ujpest, pentru a tranşa încă din prima manşă calificarea formaţiei sale în faza următoare a Europa League. "E greu să zic dacă vom obţine calificarea după primul meci. Sunt mulţumit că băieţii au încredere, echipa răspunde bine la cerinţe, există atitudine, colaborare. Un scor bun ar fi un 3-0, 4-0, dar nu ar fi o declaraţie corectă a mea", a afirmat Bergodi la conferinţa de presă de miercuri.

Cristiano Bergodi a vorbit şi despre principalele probleme în alcătuirea echipei: suspendarea lui Golanski şi situaţia contractuală a lui Kapetanos. "Ştiam că Golanski este suspendat pentru jocul tur cu Ujpest, dar el e component de bază al echipei şi de aceea l-am folosit ca titular în meciurile amicale. Eu lucrez şi la antrenamente şi facem faza defensivă cu toţi jucătorii. Kapetanos are o situaţie delicată, dar nu cred că vor fi probleme pentru joi. Probabil va juca, dar nu-mi fac probleme nici dacă nu va juca. Avem un lot valoros", a mai spus Bergodi.



Noile achiziţii ale Stelei stau rău cu pregătirea fizică, dar Bergodi spune că este ceva normal. "Grzelak este cel mai aproape de restul echipei, fără a putea juca de la început un meci. E normal, având în vedere că jucătorii noi au venit direct din vacanţă", crede Bergodi

Bergodi a vorbit şi despre sistemul folosit de Steaua pentru a aduce jucători noi, spunând că doar cluburile mari din Europa îşi permit să aibă scouteri şi să transfere jucători recomandaţi de aceştia. "O echipă cum e Steaua e normal să apeleze la DVD-uri pentru a transfera fotbalişti. Când eram la CFR Cluj, i-am luat pe Tony, Dani, Sousa şi Didi după ce i-am văzut pe DVD. Trebuie să ai ochi, nu e uşor, mereu e un semn de întrebare şi se poate greşi, dar asta este situaţia. Când eram la Rapid l-am adus pe Cesinha după ce l-am văzut o singură dată pe DVD", a explicat Bergodi.



Meciul din prima manşă a turului II preliminar din Europa League dintre Steaua şi Ujpest Budapesta va avea loc joi seara, de la ora 20,30, pe stadionul din Ghencea. Manşa a doua va avea loc la Budapesta, pe 23 iulie.

Antena3.ro

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close