Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Bergodi: Vreau să salvez Poli Iaşi de la retrogradare

Bergodi: Vreau să salvez Poli Iaşi de la retrogradare

Bergodi: Vreau să salvez Poli Iaşi de la retrogradare
Sursa foto: Cristiano Bergodi
19 Ian 2009   •   21:54

Cristiano Bergodi, noul antrenor al echipei Politehnica Iaşi, şi-a făcut cunoscute obiectivele la formaţia moldoveană. Înlocuitorul lui Ionuţ Popa spune că vrea să facă măcar atâtea lucruri bune câte a făcut predecesorul său şi doreşte să înceapă prin a salva echipa de la retrogradare.
?Am venit să pun suflet la această echipă şi să ne atingem obiectivul propus, salvarea de la retrogradare. Ştiu că nu va fi uşor, dar dacă nu aş fi crezut că pot salva Iaşiul de la retrogradare, nu aş mai fi venit. Gândiţi-vă că mi-am lăsat soţia acasă, în Italia, cu trei copii mici, pentru a veni aici. Am mare încredere în jucătorii mei şi sunt convins că împreună vom reuşi să ne atingem obiectivul?, a declarat Bergodi.
Bergodi a mai spus că oraşul Iaşi este unul dintre cele mai mari şi mai frumoase din ţară. ?Am citit multe pe internet despre acest oraş. Domnul Mircea Rădulescu a spus despre mine că mă adaptez repede în România şi eu sunt convins că aşa va fi?, a mai spus Bergodi, care s-a caracterizat ca fiind un tehnician exigent. ?Nu sunt un dictator. Însă peste tot pe unde am antrenat am avut rezultate bune, zic eu, pentru că am fost exigent cu jucătorii mei, dar şi un prieten al lor. Acelaşi lucru îl voi face şi la Iaşi?, a spus italianul.
Cristiano Bergodi, a semnat, luni, cu formaţia Poli Iaşi, un contract pentru o perioadă de şase luni, cu posibilitatea de prelungire pentru încă doi ani. Antrenorul a fost prezentat oficial, într-o conferinţă de presă, împreună cu team-manager-ul Renzo Rossi.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cristiano Bergodi
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close