Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Biletele pentru România - Serbia s-au epuizat în mai puţin de trei ore

Biletele pentru România - Serbia s-au epuizat în mai puţin de trei ore

Biletele pentru România - Serbia s-au epuizat în mai puţin de trei ore
25 Mar 2009   •   13:56

Două ore şi jumătate. Atât au rezistat biletele pentru meciul România - Serbia la casele de vânzare de la stadionul "Farul", din Constanţa. Suporterii echipei naţionale a României au aşteptat încă de la ora 04:30, miercuri, deschiderea celor cinci case de bilete. Acestea s-au deschis la ora 10:00 şi în două ore şi jumătate cele 8.000 de bilete puse în vânzare s-au epuizat.
După ce biletele puse în vânzare de la case s-au epuizat, bişniţarii şi-au intrat imediat în rol şi au început să le vândă la suprapreţ. Pe piaţa neagră, tichetele de acces se dau la un preţ triplu decât cel imprimat pe ele. Bişniţarii au început deja să dea vânatele bucăţi de hârtie cu 50 de lei pentru un loc la peluză (oficial locul costa 15 lei), în timp ce pentru un bilet la tribună trebuie să scoţi din buzunar 150 de lei, deşi preţul oficial era de 50 de lei.
Preţul biletelor a fost de 50 lei la tribuna I şi II şi 15 lei la peluze.
România va întâlni Serbia (stadionul "Farul" din Constanţa, 28 martie, de la ora 20.45) şi Austria ("Hypo Worthersee Arena" din Klagenfurt, 1 aprilie, de la ora 21.30), în preliminariile grupei a 7-a a Cupei Mondiale din 2010.
Antena3.ro

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close