Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Bolohan a fost suspendat un an pentru că l-a bătut pe arbitrul Bocăneală

Bolohan a fost suspendat un an pentru că l-a bătut pe arbitrul Bocăneală

Bolohan a fost suspendat un an pentru că l-a bătut pe arbitrul Bocăneală
05 Noi 2008   •   19:13

Jucătorii formaţiei Cetatea Suceava, Lucian Pavel şi Mugur Bolohan, au fost suspendaţi de către Comisia de Disciplină a FRF pentru un an şi amendaţi cu 5.000 de lei în urma incidentelor de la finalul partidei cu Ceahlăul Piatra Neamţ.
Fostul jucător al lui Dinamo şi Rapid ar putea să îşi agaţe ghetele în cui, având în vedere că are aproape 33 de ani, şi probabil îşi va incheia cariera într-un mod deloc onorabil.
Comisia de Disciplinã a mai decis suspendarea pentru trei jocuri a antrenorului secund Florin Cristescu şi amendarea acestuia cu 4.280 de lei, deoarece l-a lovit şi el pe arbitrul Bocăneală, în timp ce Aron Martin, Bogdan Cotolan şi Ionel Celpan au fost suspendaţi fiecare câte un joc şi amendaţi cu câte 500 de lei ca urmare a cartonaşelor galbene primite.
Arbitrul Marius Bocăneală, care a condus la centru partida dintre Cetatea Suceava şi Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 0-1, din Liga a II-a, a fost bătut de jucătorii formaţiei gazdă, după ce a acordat, în minutul 90+6, un penalty pentru oaspeţi, moment în care jucătorii celor două formaţii au început sã se îmbrâncească.
Lovitura de la 11m a fost executată şi transformată de-abia în minutul 90+15, Cebotaru de la oaspeţi găsind cu greu o minge ascunsă de copiii de mingi, iar imediat după ce acesta înscris, centralul Bocăneală a fost doborât la pământ şi luat la pumni şi picioare, Bolohan şi Pavel fiind protagoniştii acestui incident.
Conflictul a debutat în minutul 40 al partidei, când jucătorul Martin de la Cetate Suceava a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe. Acesta l-a îmbrâncit pe arbitru, iar fotbaliştii celor două echipe au fost foarte aproape de a se lua la bătaie. Apoi, pe finalul partidei, centralul a mai eliminat un sucevean, Celpan, tot pentru cumul de cartonaşe galbene.
Adevăratele probleme au apărut însă în minutele de prelungire. Deşi meciul a fost prelungit cu şase minute, el a continuat după expirarea acestora şi în minutul 90+7 Bocăneală a acordat penalty pentru nemţeni, moment în care jucătorii celor două formaţii au început să se îmbrâncească.


Antena3.ro

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close