Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Bonetti: E clar că a existat o diferenţă de calitate între cele două echipe şi era normal să câştigăm

Bonetti: E clar că a existat o diferenţă de calitate între cele două echipe şi era normal să câştigăm

Bonetti: E clar că a existat o diferenţă de calitate între cele două echipe şi era normal să câştigăm
13 Mai 2012   •   09:59

Tehnicianul echipei Dinamo, Dario Bonetti, a declarat după victoria din meciul cu CS Mioveni, scor 4-1, că a existat o diferenţă clară de calitate între cele două formaţii şi că acest rezultat este normal, conform Mediafax.
   
"Nu există antrenament în timpul campionatului, dar e clar că a existat o diferenţă de calitate între cele două echipe şi era normal să câştigăm în seara asta. Meciul din seara asta l-am folosit pentru a urmări la ce nivel sunt unii jucători şi dacă sunt ei pregătiţi să intre în echipă", a spus Bonetti.
   
Dario Bonetti a precizat că elevii săi trebuie să se gândească acum la derbiul cu Steaua, din etapa urămtoare. "Noi trebuie să apelăm la regulamente, asta e opinia mea, sunt mulţumit că jucătorii sunt optimişti în privinţa campionatului, dar în primul rând trebuie să se gândească la meciul cu Steaua. Pentru a câştiga campionatul trebuie să câştigi meciurile. Personal sunt mulţumit că meciul cu Steaua se va juca pe Arena Naţională, e un stadion excepţional, am văzut finala Ligii Europa. Consider că nu e necesar să joci foarte bine pentru a câştiga un meci, e evident însă faptul că un joc bun te poate duce mai aproape de victorie. Din punct de vedere fotbalistic nu avem nicio teamă faţă de Steaua, obiectivul nostru este să jucăm şi atât", a adăugat el.

Bonetti a menţionat că la ora actuală nu îl preocupă viitorul. "Interesul meu este să ajung cât mai sus în clasament. În plus, nu e obligatoriu să pleci dacă pierzi, poţi pleca şi dacă nu pierzi. Ne vom da toată energia pentru meciul cu Steaua. În acest moment ne interesează doar victoria contra Stelei şi apoi ne vom gândi la Cupă, vom face orice pentru a câştiga. Cu siguranţă vor veni suporterii la meciul cu Steaua şi le promit că vom face totul pntru a câştiga împreună cu ei", a declarat antrenorul italian.
   
Formaţia Dinamo a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (2-0), echipa CS Mioveni, într-un meci din etapa a XXXII-a a Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de Matei '43, Tameş '45, Stănescu '59 şi Dănciulescu '64. Pentru CS Mioveni a înscris Coşereanu, în minutul 61.

×
Subiecte în articol: dario bonetti Dinamo meci victorie CS Mioveni
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close