Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Borcea a fost de acord să primească galeria stelistă în "Groapă"

Borcea a fost de acord să primească galeria stelistă în "Groapă"

Borcea a fost de acord să primească galeria stelistă în "Groapă"
31 Oct 2008   •   11:26

După mai multe declaraţii controversate de ambele părţi, oficialii stelişti şi dinamovişti par să se fi înţeles cu privire la suporterii care vor fi prezenţi pe stadion la derby-ul de sâmbătă din Ştefan cel Mare. Preşedintele CA al Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat că în urma unei discuţii cu preşedintele dinamovist Cristi Borcea s-a decis ca fanii stelişti să poată fi prezenţi la meci. "Steaua îşi va lua numărul de bilete repartizat, adică 676", a declarat Argăseală.
La rândul său, patronul Stelei, Gigi Becali, şi-a dat acordul pentru ca fanii formaţiei roş-albastre să fie prezenţi la meci, cu condiţia însă ca aceştia să se comporte civilizat. "Eu vă dau bilete, dar nu mai vreau să aud prostii din astea, înjurături. Toată lumea să fie civilizată", a spus Becali, deranjat după ce fanii l-au înjurat la ultimul meci de campionat.
Joi, Steaua anunţase Jandarmeria că nu va avea suporteri la meciul din "Groapă", din cauza unor neînţelegeri dintre finanţatorul Gigi Becali şi galerie. După acest anunţ, dinamoviştii au scos la vânzare biletele acordate steliştilor. Până la urmă, se pare că totul s-a rezolvat în urma întâlnirii dintre Argăseală şi Borcea.
Derby-ul Dinamo - Steaua se va juca sâmbătă, de la ora 21.00.
Antena3.ro

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close