Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Borcea a suferit un preinfarct la Miami. Posibilă diversiune?

Borcea a suferit un preinfarct la Miami. Posibilă diversiune?

Borcea a suferit un preinfarct la Miami. Posibilă diversiune?
06 Oct 2010   •   15:16

Acuzat că atunci când vine în ţară, Dinamo are rezultate dinainte ştiute, Cristi Borcea are necazuri şi în străinătate. Suprasolicitarea fizică l-a dat peste cap pe şeful lui Dinamo, căruia i s-a făcut rău în apartamentul din Miami.

"Atât de rău, încît persoana care se afla cu el a fost nevoită să solicite intervenţia medicilor americani", a explicat sursa Gazetei Sporturilor. Celebrul serviciu de intervenţie 911 a ajuns rapid la solicitare, nu mai puţin de 11 specialişti oferindu-i îngrijiri medicale şefului dinamovist. Apropiaţii lui Borcea povestesc că diagnosticul ar fi fost dat destul de rapid şi anume că acesta ar fi suferit un preinfarct.

Conform surei citate, Borcea se simte foarte bine acum, dar a fost în Germania pentru mai multe investigaţii, la medicul care l-a operat la inimă pe Ioan Becali. Borcea i-ar fi spus acestuia că totul s-ar fi întâmplat în urma unei solicitări fizice foarte puternice şi susţinute timp de o noapte.

Pe de altă parte, sunt voci care spun că povestea e neadevărată şi că ar fi fost aruncată pe piaţă tocmai pentru a mai lua din presiunea suporterilor dinamovişti la adresa conducătorilor din Ştefan cel Mare, după rezultatele foarte slabe pe care le înregistrează echipa.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cristi Borcea Dinamo Bucuresti
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close