Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Borcea: Câini nesimţiţi! Băgăm prea mulţi bani la echipă

Borcea: Câini nesimţiţi! Băgăm prea mulţi bani la echipă

Borcea: Câini nesimţiţi! Băgăm prea mulţi bani la echipă
Sursa foto: cristi borcea
15 Mar 2009   •   20:27

Meciul trist al dinamoviştilor în faţa unei echipe fără pretenţii nu se va lăsa fără repercusiuni. Meciul lipsit de strălucire nu a rămas nemarcat în tribuna oficială. Preşedintele executiv al Dinamo, Cristi Borcea, a declanşat un adevărat atac împotriva propriilor jucători.
El a ameninţat că două luni nu vor mai lua nici un ban.
"A fost cel mai prost joc al lui Dinamo din ultimii ani. De mult nu am văzut o echipă aşa de dezordonată. Nimeni nu aleargă, nimeni nu se demarcă. Sunt total surprins de nesimţirea lor! Au jucat cu Otopeniul pe o primă de 6.000 de dolari de jucător! Rar mi-a fost dat să văd Dinamo într-o asemenea stare de dezordine! Jocul de astăzi nu ne face cinste pentru locul pe care îl ocupăm. Se cred prea mari fotbalişti şi nu sunt!", declara Cristi Borcea pentru GSP TV.
El a arătat că ?la o asemenea nesimţire trebuie să răspunzi cu aceeaşi monedă", iar jucătorii vor rămâne fără bani două luni.
Oficialul este convins că în acest fel, Dinamo nu câştigă nici cu ultima clasată, Gloria Buzău, şi se plângea că "băgăm prea mulţi bani în această echipă şi uite cum suntem trataţi de jucători?.


Oficialul roş-alb spune că Mircea Rednic trebuie să ia măsuri pentru ca echipa să-şi revină deoarece Dinamo nu-şi poate permite să piardă titlul şi anul acesta. "Rednic să se impună la echipă, nu mă interesează ce face. La ce investiţii am făcut, nici nu mă gândesc să nu luăm titlul. Trebuie să facem ceva. Nu mai sunt aşa sigur de titlu după jocul de azi. În perioada de pregătire au jucat aşa de bine, la fel şi cu Pandurii. Acum, dacă vă uitaţi atent, toată lumea aştepta mingea, nu se demarca nimeni. A fost o mare debandadă", a mai afirmat acesta, susţinând că nu a mers în vestiar deoarece "aş fi spart tot pe acolo, nu pot să le zic nimic la cald, prefer să nu ajung acolo".
În vreme ce Vasile Turcu spunea că se vor cere explicaţii de la Mircea Rednic mai ales că jucătorii au avut toate condiţiile. În plus, Dinamo ar trebui să îşi facă griji pentru toate meciurile de acum înainte.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cristi Borcea Dinamo Bucuresti
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close