Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Borcea îi pune pe dezertori să aleagă: scuze în genunchi în faţa fanilor sau amenzi unice în Europa

Borcea îi pune pe dezertori să aleagă: scuze în genunchi în faţa fanilor sau amenzi unice în Europa

Borcea îi pune pe dezertori să aleagă: scuze în genunchi în faţa fanilor sau amenzi unice în Europa
21 Apr 2010   •   16:15

Cristi Borcea a revenit marţi în ţară, după ce a fost blocat în SUA din cauza norului vulcanic, şi s-a oprit direct în vestiarul lui Dinamo pentru a-i certa pe jucători ca urmare a ultimelor incidente. Pe un ton calm, preşedintele executiv al clubului Dinamo l-a luat în colimator pe Bratu: "Ce aveţi, mă, aţi înnebunit? Nu puteţi să împărţiţi acelaşi vestiar? Chiar nu vă daţi seama că suferă Dinamo?".

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, Borcea le-a transmis apoi lui Bratu şi N'Doye, dar şi dezertorilor, că trebuie să îşi ceară scuze în genunchi în faţa suporterilor dacă vor să fie reprimiţi la prima echipă. "Au o singură variantă ca să pot trece peste aşa ceva. Dacă într-adevăr iubesc Dinamo şi îşi dau seama de greşeală, la meciul cu Iaşiul, să îşi ceară iertare, în genunchi, în faţa galeriei. Asta va însemna că simt ceva pentru Dinamo", a declarat Borcea.

În caz contrar, jucătorii problematici riscă sancţiuni exemplare în Europa. "S-a întâmplat ceva foarte grav. Cred că în istoria fotbalului nu s-a mai întâlnit aşa ceva. Şi-au trădat colegii şi au periclitat imaginea şi obiectivul clubului. M-a surprins ce au făcut, e incredibil! E unicat în Europa ce au făcut, sută la sută vor primi sancţiune unicat în Europa. Nu vreau să mă pronunţ, avocaţii noştri lucrează, dar vor plăti foarte mult. Poate şi părinţii, şi copiii lor vor plăti", a mai spus Borcea.

Oficialul dinamovist a mai spus că este supărat pe fraţii Becali "pentru că puteau să oprească indisciplina celor 4-5 jucător", dar nu crede că aceştia ar fi în spatele dezertării lor din cantonament. "Au 17 jucători la Dinamo şi nu au plecat toţi", a explicat Borcea.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cristi Borcea Dinamo Bucuresti
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close