Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Borcea îl primeşte cu braţele deschise pe Iordache la Dinamo

Borcea îl primeşte cu braţele deschise pe Iordache la Dinamo

Borcea îl primeşte cu braţele deschise pe Iordache la Dinamo
Sursa foto: Ilie Iordache, jucator Pandurii
13 Ian 2009   •   15:41

După un conflict pe care fotbalistul Ilie Iordache l-a avut cu conducerea clubului Pandurii Târgu-Jiu, şederea sa la gruparea gorjeană pare să se apropie de final. Acest lucru a fost recunoscut inclusiv de către conducătorii celor două cluburi, Marian Condescu şi Cristi Borcea.
?Iordache este jucătorul nostru, dacă Pandurii nu mai are nevoie de el, atunci îl aşteptăm la noi. Cei de la Pandurii să plătească o sumă de bani pentru cât l-a folosit. Vom solicita clubului gorjean suma de 100.000 de euro pentru o jumătate de an, cât a stat acolo!?, a declarat, marţi, pentru dinamovişti.ro directorul executiv al grupării din Ştefan cel Mare.
Singurul impediment ar fi, spune preşedintele Pandurilor, Marian Condescu, salariul, pe care jucătorul trebuie să şi-l negocieze în perioada care vine. Condescu este dezamăgit că îl pierde pe Iordache în fiecare pauză competiţională (el a părăsit Pandurii pentru Dinamo şi în iarna sezonului 2007/2008), dar memoriul pe care jucătorul l-a depus împotriva clubului a deschis un conflict pe care nici măcar antrenorul Sorin Cârţu nu l-a putut media.
Iordache este aşteptat în zilele care urmează să se întoarcă la Dinamo şi să plece, probabil, cu echipa în stagiul de pregătire din Antalya, care se va desfăşura între 20 şi 30 ianuarie.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cristi Borcea Dinamo Bucuresti
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close