Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Borcea nu vrea ca Lucescu jr. să mai convoace dinamovişti la naţională. Clubul alb-roşu riscă neprogramarea

Borcea nu vrea ca Lucescu jr. să mai convoace dinamovişti la naţională. Clubul alb-roşu riscă neprogramarea

Borcea nu vrea ca Lucescu jr. să mai convoace dinamovişti la naţională. Clubul alb-roşu riscă neprogramarea
07 Sep 2009   •   23:51


Cristi Borcea a declarat că nu doreşte ca Răzvan Lucescu să mai convoace jucători de la Dinamo la echipa naţională, în condiţiile în care aceasta nu mai are şanse de calificare la Cupa Mondială din 2010.

Directorul executiv al clubului din Ştefan cel Mare a motivat dorinţa sa spunând că formaţia antrenată de Dario Bonetti are meciuri importante în Liga Europa. "Eu vreau să nu-i mai convoace pe jucătorii de la Dinamo, ca să jucăm liniştiţi în Europa până-n decembrie. Oricum, nu mai avem nicio şansă. Să facă reconstrucţia cu jucători de la Rapid, de la Braşov, de la Vaslui, de la Craiova. Ne face rău dacă va chema jucători de la Dinamo", a declarat Borcea la Sport.ro.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, l-a avertizat însă pe oficialul dinamovist că formaţia sa riscă neprogramarea în campionat, dacă va refuza convocarea jucătorilor la Naţională. "Dinamo poate fi sancţionată dacă refuză să mai trimită jucători la naţională. Suspendare sau neprogramare!", a spus Sandu la Digi Sport.

Cristi Borcea şi-a continuat totodată atacurile la adresa lui Răzvan Lucescu, declarând că jucătorii convocaţi de el au jucat execrabil cu Franţa, chiar dacă au obţinut un rezultat foarte bun. Precum Gigi Becali sau Adrian Mititelu, Cristi Borcea a adus şi el "elementul Victor Piţurcă" în discuţie, declarând că fostul selecţioner lua numai ce era în formă maximă şi că rezultatele lui nu vor mai fi obţinut de România.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cristi Borcea Razvan Lucescu
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Localitățile vizate de alerta ANM
x close