Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Borcea strigă "hoţii" după 1-2 cu Vaslui. Fanii îi cer să plece din cauza mafiei pariurilor

Borcea strigă "hoţii" după 1-2 cu Vaslui. Fanii îi cer să plece din cauza mafiei pariurilor

Borcea strigă "hoţii" după 1-2 cu Vaslui. Fanii îi cer să plece din cauza mafiei pariurilor
20 Sep 2010   •   13:53

Fanii echipei Dinamo, precum şi Cristi Borcea, sunt revoltaţi în urma înfrângerii cu 1-2, de pe teren propriu, în faţa FC Vaslui. Fiecare însă din alte motive.

Dacă Borcea a declarat că arbitrul Augustus Constantin nu are ce să caute în fotbal, apreciind că el a făcut "masacru în direct" la partida cu FC Vaslui, pe care ar fi arbitrat-o "cu tentă", fanii îl acuză pe Borcea că joacă viitorul lui Dinamo la pariuri. Ei spun că Dinamo a jucat mai bine cu Borcea plecat la Miami. "Este minutul 90 şi Dinamo are un penalty care riscă să îi strice pariurile. Execută N'Doye. Uf, uşurare, omul e "valabil". Bară. Mama ce "spectaculos". Borcea răsuflă uşurat apoi schimbă mimica feţei instantaneu devenind "nemultumit", se arată într-un comunicat al Dinamomania.net.


Moţi, Mărgăritescu, Adrian Cristea, Curcă şi N'Doye sunt acuzaţi şi ei de blat. "E clar, desi avem lot si antrenor suficienti pentru a sparge pe toti, desele veniri are lui Borcea in Romania incurca serios lucrurile. Uitati-va simplu la rezultate: primele cinci etape, cu Borcea la Miami, au insemnat 4 victorii si un egal, procentaj 87%. Revenirea lui Borcea a insemnat dezastrul si coborarea la 58%, meciuri trantite acasa cu nerusinare tipica clanului "Becali si prietenii", cearta, nervi, dezbinare si rahat.
Caci nu va inchipuiti ca domnul respectabil din conducerea lui Dinamo va aranja cu toti jucatorii un meci ! Nooo, nici vorba, cativa oameni strategici sunt suficienti si costa mult mai putin. Aseara (si nu numai) acestia s-au numit Moti si N'Doye, acestia sunt cu siguranta. Pe lista suspectilor insa se mai afla si Margaritescu, Curca si Ad. Cristea si probabil altii", mai spun fanii, care îi cer lui Borcea să cedeze acţiunile lui la Dinamo oamenilor care au de gând să facă ceva constructiv cu echipa.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cristi Borcea Dinamo Bucuresti FC Vaslui
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close