Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Boştină a intrat în gura dinamoviştilor pentru că nu a vrut să înjure Steaua

Boştină a intrat în gura dinamoviştilor pentru că nu a vrut să înjure Steaua

Boştină a intrat în gura dinamoviştilor pentru că nu a vrut să înjure Steaua
Sursa foto: gabriel bostina
25 Feb 2010   •   16:44

Mijlocaşul de aproape 33 de ani al lui Dinamo nu este printre cei mai populari jucători din echipă. Fostul jucător al Stelei, care a marcat un gol în poarta Craiovei la ultimul meci al "câinilor" a fost somat de supoteri să strige împreună cu ei înjurături împotriva echipei din Ghencea. Nu a vrut, iar acest lucru i-a scandalizat pe ultraşii din Ştefan cel Mare.
"Ce, trebuia să merg? Am 33 de ani, îmi era jenă faţă de cei care se uitau la TV, era foarte uşor să o fac. Nu înţeleg de ce suporterii cred că i-am dezamăgit. Eu iubesc Dinamo în felul meu, nu pot înjura echipa unde am fost, ca să-mi arăt afecţiunea faţă de Dinamo, nu aş înjura nici Dinamo dacă aş pleca de aici. Nu mă abat de la principiile mele", a explicat mijocaşul echipei Dinamo, potrivit gsp.ro.
Boştină este mai interesat de următorul joc al echipei, cel cu Internaţional Curtea de Argeş, decât de relaţia cu suporterii lui Dinamo.
"E o echipă mică, dar care ne-a bătut în tur, au avut victorii în deplasare destule. Au un antrenor tânăr şi bun, formează o echipă imprevizibilă, pot scoate un rezultat bun când nu te aştepţi".
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dinamo steaua
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close