Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Bruno Fernandes alintat "Bănel", după autogolul de poveste din Unirea - Dinamo 4-4 (VIDEO)

Bruno Fernandes alintat "Bănel", după autogolul de poveste din Unirea - Dinamo 4-4 (VIDEO)

Bruno Fernandes alintat "Bănel", după autogolul de poveste din Unirea - Dinamo 4-4 (VIDEO)
29 Mar 2010   •   02:38


Autogolul lui Bănel Nicoliţă din meciul Real Madrid - Steaua, din Liga Campionilor, a devenit marcă înregistrată. Bruno Fernandes l-a copiat, mai mult sau mai puţin, pe mijlocaşul stelist în derby-ul etapei a 24-a cu Dinamo, iar la final colegii lui l-au strigat "Bănel" sau "Nicoliţă".

"Colegii m-au îmbărbătat după autogol. Trebuia să îmi revin repede şi să ajut echipă. Nu prea îmi convine să mă strige lumea Nicoliţă, dar asta e, sper ca pe viitor să nu se mai întâmple. A ieşit un 4-4 frumos", a spus Bruno Fernandes.

Rezultatul l-a minunat şi pe tehnicianul israelian Ronny Levy, care a declarat că meciul cu Dinamo a fost cel mai spectaculos din cariera sa. "Cred că o echipă care revine de la 4-2 e mai mult decât norocoasă. A fost ceva special, jucătorii s-au bătut exemplar. E cel mai spectaculos meci din cariera mea de antrenor. Rareori am reuşit să am parte de o asemenea răsturnare de situaţie", a spus Levy.

Vezi golurile partidei

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Unirea Urziceni
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close