Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cadou de Moş Nicolae de la Copos: Acces gratuit la Rapid - FC Braşov, de ziua lui Nae Manea

Cadou de Moş Nicolae de la Copos: Acces gratuit la Rapid - FC Braşov, de ziua lui Nae Manea

Cadou de Moş Nicolae de la Copos: Acces gratuit la Rapid - FC Braşov, de ziua lui Nae Manea
02 Dec 2009   •   16:07

Patronul Rapidului, George Copos, a decis ca accesul spectatorilor la partida de sâmbătă, ora 20:00, cu FC Braşov, de pe teren propriu, să fie gratuit. Copos a luat această decizie după ce tehnicianul Nicolae Manea i-a spus că acesta ar fi cadoul perfect pentru el de Sfântul Nicolae. "Manea e un rapidist adevărat şi merită un astfel de cadou. De altfel, am luat această decizie pentru toţi fanii Rapidului şi pentru toţi oamenii care se numesc Nicolae sau Nicoleta", a declarat Copos, pentru NewsIn.

Accesul spectatorilor la meciul Rapid - FC Braşov este gratuit, dar el se va realiza numai pe baza cardurilor şi biletelor de intrare, deoarece regulamentul interzice accesul liber la competiţiile importante. "Intrarea se va face prezentându-se cardurile (abonamentele) în sectorul respectiv (tribunele VIP, oficială, I - sector I, a II-a şi peluza a II-a), iar pentru restul spectatorilor va trebui ca aceştia să-şi procure de la casele de bilete tichetele gratuite. Fără documentele amintite nu se va permite accesul prin sistemul de turnichete", informează site-ul oficial al grupării giuleştene.

Tehnicianul Rapidului a fost încântat de cadoul primit de la patron şi consideră că echipa are mare nevoie de sprijinul fanilor în disputa cu formaţia de sub Tâmpa. "Acum mai aştept doar un stadion plin. Cum este şi ultimul joc pe teren propriu din 2009, cred că este un cadou şi pentru suporterii noştri care ne însoţesc la fiecare deplasare indiferent de vreme", a spus Manea.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Rapid Bucureşti Sfantul Nicolae
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close