Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Campioana se întăreşte pentru Liga Campionilor: Un internaţional peruvian la Galaţi

Campioana se întăreşte pentru Liga Campionilor: Un internaţional peruvian la Galaţi

Campioana se întăreşte pentru Liga Campionilor: Un internaţional peruvian la Galaţi
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
22 Iun 2011   •   10:44

Oţelul Galaţi a făcut primul transfer important în perspectiva participării în Liga Campionilor. prin intermediul site-ului său oficial, campioana a anunţat că a ajuns la un acord cu internaţionalul peruvian Daniel Chavez Castillo (foto, dreapta), în vârstă de 23 de ani.

Jucătorul sud-american a fost adus la Galaţi din postura de jucător liber de contract, după ce înţelegerea sa cu ultimul club la care a evoluat, KVC Westerlo, a expirat. Înainte de sezonul petrecut la Westerlo, Chavez a jucat timp de trei ani la FC Bruges.

Încă nu ne entuziasmăm şi nu are rost să vorbim prea mult despre Chavez. El trebuie să vorbească pe teren, trebuie să demonstreze că nu degeaba are o carte de vizită impresionantă. Ne poate ajute foarte mult şi, în ciuda celor speculate de presă, internaţionalul peruvian se încadrează în plafonul nostru salarial. Am spus că nu vom aduce jucători mai bine plătiţi decât cei cu care am câştigat campionatul şi aşa vom face. Suntem nerăbdători să-l vedem la lucru”, a declarat Marius Stan pentru site-ul oficial al gălăţenilor.

Daniel Chavez s-a născut pe 8 ianuarie 1988 şi poate evolua atât ca atacant, cât şi ca extremă. Este internaţional, bifând până acum 9 prezenţe în naţionala statului Peru.

×
Subiecte în articol: Oţelul Galaţi transfer Marius Stan
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close