Antena 3 Sport Fotbal intern Cârţu i-a arătat lui Augustus Constantin mâinile încătuşate. "Nu am insinuat nimic"

Cârţu i-a arătat lui Augustus Constantin mâinile încătuşate. "Nu am insinuat nimic"

26 Oct 2009   •   10:53
Cârţu i-a arătat lui Augustus Constantin mâinile încătuşate. "Nu am insinuat nimic"
Sursa foto: augustus constantin

Gest provocator al lui Sorin Cârţu, sâmbătă, la adresa arbitrului Augustus Constantin. Partida dintre Pandurii Târgu-Jiu şi Unirea Urziceni s-a terminat cu scorul de 0-0, iar pe finalul meciului, "Sorinaccio" a ţinut să îl atace pe arbitrul aşa cum durea cel mai tare. I-a adus aminte de tatăl acestuia, Gheorghe Constantin, aflat încă după gratii pentru scandalul de mituire a arbitrilor din luna aprilie. Cârţi nici nu vrea să audă că ar fi insinuat aşa ceva, însă, şi susţine că vroia doar să arate că timpul de joc a expirat.
Campioana Unirea Urziceni nu a reuşit decât un rezultat de egalitate în meciul de la Târgu-Jiu, unul nu foarte animat, iar Sorin Cârţu a găsit timp să se şi distreze. Şi-a încrucişat mâinile la încheietură, deasupra capului, trimitere evidentă la situaţia lui "Costică Vâlcea". Arbitrul nu l-a văzut pe moment dar, potrivit prosport, a notat în cele din urmă evenimentul în raportul de joc. Cum şi observatorul partidei a făcut acest lucru, Cârţu se poate aştepta să trebuie să facă drumuri pe la Comisia de Disciplină a LPF.
"Ce gest am făcut eu?! Doar i-am arătat arbitrului că s-a terminat meciul", a declarat tehnicianul Pandurilor.
Antena3.ro

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close