Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Catania îl vrea pe Dubarbier la schimb cu Nicolae Dică

Catania îl vrea pe Dubarbier la schimb cu Nicolae Dică

Catania îl vrea pe Dubarbier la schimb cu Nicolae Dică
30 Noi 2008   •   15:54

Clubul antrenat de Walter Zenga, Catania, este dispus să îl cedeze pe Nicolae Dică la CFR Cluj, cu condiţia ca formaţia campioană a României să îl ofere la schimb pe argentinianul Sebastian Dubarbier, informează site-ul tuttomercatoweb.com. Nicolae Dică a fost transferat la Catania în vara acestui an, dar mijlocaşul ex-stelist nu s-a acomodat şi a jucat 89 de minute în două partide disputate.
Sursa citată notează că administratorul delegat al Cataniei, Pietro Lo Monaco, încearcă să finalizeze acest schimb cât mai rapid, deoarece Dubarbier este monitorizat şi de alte grupări europene, printre care Atletico Madrid, Zenit Sankt Petersburg şi Ajax Amsterdam. Totodată, Pietro Lo Monaco a declarat, marţi seară, la postul de televiziune Rai TV, că mijlocaşul român Nicolae Dică va pleca în această iarnă de la echipa italiană.
Dubarbier, în vârstă de 22 de ani, a fost achiziţionat de CFR Cluj de la formaţia Gimnasia La Plata pentru 750.000 de euro, dar preţul argentinianului a crescut după prestaţiile avute în meciurile din grupele Ligii Campionilor.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Nicolae Dica Catania CFR Cluj
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close