Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ceahlău. Florin Marin: nu am fost informat despre demitere

Ceahlău. Florin Marin: nu am fost informat despre demitere

Ceahlău. Florin Marin: nu am fost informat despre demitere
Sursa foto: florin marin
12 Sep 2009   •   17:12

Ameninţat cu demiterea, antrenorul Ceahlăului, Florin Marin a declarat că nu i-a fost comunicat acest lucru şi că va reveni la antrenamente.
"Nu mi-a comunicat nimeni că aş fi fost demis. Luni voi reveni la Piatra Neamţ, la antrenamente?. Acesta a specificat că este supărat din cauza rezultatului, dar nu a discutat cu Gheorghe Ştefan. El a specificat că nu putea să urmeze cerinţa acestuia de a scoate echipa de pe teren deoarece s-a gândit la sancţiuni şi nu dorea ca echipa să aibă de suferit.

Directorul Ioan Mironaş a arătat, la rândul său, că nu ?a primit o hârtie oficială din partea clubului de demitere. Dacă am fi scos echipa de pe teren, atunci am fi fost penalizaţi cu cinci puncte în clasament şi cu o amendă consistentă în bani", a explicat Ioan Mironaş.

Conducătorul grupării nemţene, Gheorghe Ştefan, a declarat după meciul pierdut de Ceahlăul cu 0-1 în deplasare cu FC Braşov că îi va concedia pe Florin Marin şi Ioan Mironaş deoarece nu i-au respectat indicaţiile de a scoate echipa din teren ca urmare a deciziilor arbitrului Ciprian Danşa.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: gheorghe stefan
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close