x close

Ceahlăul revine după ce este condusă şi câştigă cu 2-1 în faţa Voinţei Sibiu

de M.T.    |    29 Oct 2011   •   21:18
Ceahlăul revine după ce este condusă şi câştigă cu 2-1 în faţa Voinţei Sibiu Foto: Agerpres

Ceahlăul Piatra Neamţ a revenit după ce a fost condusă la pauză de Voinţa Sibiu şi a câştigat cu 2-1 meciul de pe teren propriu din etapa a 12-a a Ligii I.

 
În urma acestui rezultat, moldovenii urcă până pe locul 11, cu 13 puncte, în timp ce sibienii ocupă poziţia a 14-a, cu 10 puncte.
 
Croatul Lukanovic a fost cel mai periculos om al oaspeţilor în prima repriză, când a irosit două bune şanse de gol, în timp ce nemţenii au trecut pe lângă deschiderea scorului prin Constantinescu, Barna sau Achim.
 
În minutul 45, Voinţa a obţinut un penalty, în urma unei căderi în careu a lui Lungu, iar Grigore a transformat fără emoţii, aducându-şi echipa în avantaj.
 
La pauză, Costel Enache l-a înlocuit pe Monroy cu Bădescu, schimbarea tehnicianului nemţean dovedindu-se inspirată. Noul intrat a reuşit să egaleze în minutul 54, după ce, în prealabil, Dănălache respinsese şutul lui Gafiţa.
 
Ceahlăul va marca golul care i-a adus a treia victorie a sezonului în minutul 63, Constantinescu trimiţând mingea în poarta goală după ce l-a driblat şi pe portarul sibian.
 
Până la final, gazdele şi-ar fi putut asigura un avantaj mai clar, dar Stana şi Constantinescu au irosit câteva situaţii excelente, în timp ce, la cealaltă poartă, Villadsen a intervenit foarte bine la lovitura de cap a lui Lukanovic.
 
Ceahlăul: Villadsen - Dumitraş, Forminte, Cazan, Barna - Cebotaru, Achim, Stana, Monroy (Bădescu 46), Constantinescu (Onciu 89) - Gafiţa (Omerbegovic 90+2)
 
Voinţa: Dănălache - Maghici, Sg. Bar, Ţânc, N. Grigore, Nicola - Beza, Tătar, Lungu (Burlacu 68) - Lukanovic (Neguţ 80), Antohi (Cigan 75).
 

Parteneri
Parteneri
sati