Antena 3 CNN Sport Fotbal intern CFR Cluj anunţă buget de 8 milioane pentru transferuri. Prima ţintă: Costly de la Vaslui

CFR Cluj anunţă buget de 8 milioane pentru transferuri. Prima ţintă: Costly de la Vaslui

CFR Cluj anunţă buget de 8 milioane pentru transferuri. Prima ţintă: Costly de la Vaslui
18 Mai 2010   •   12:53

Noua campioană a României, CFR Cluj, vrea să obţină rezultate mai bune decât la prima participare în grupele Ligii Campionilor, astfel că a anunţat o investiţie de 8 milioane în transferuri, în această vară.

După Cupa Mondială din Africa de Sud, CFR Cluj vrea să transfere mai mulţi jucători, printre care şi vasluianul Costly. "De data aceasta ne dorim calitate, deci vom transfera 3-4 valori. Îmi doresc ca acestea să ridice ştacheta în Liga 1. Avem în vedere jucători din străinătate, dar şi din campionatul intern", a explicat patronul Arpad Paszkany, citat de Gazeta Sporturilor.

Clujenii se pare că au discutat deja cu atacantul de 27 de ani, care evoluează la Vaslui din iarnă. Fotbalistul, care va fi recuperat la timp pentru a participa cu Honduras în Africa de Sud, a fost impresionat de condiţiile pe care le oferă noua campioană a României.

Conform Gazetei Sporturilor, jucătorul şi-ar fi dat deja acordul să joace la CFR Cluj, iar patronul Adrian Porumboiu i-ar da drumul, pentru că nu este mulţumit de investiţia de 500.000 de euro.

Altfel, Arpad Paszkany a mai anunţat că italianul Andrea Mandorlini va rămâne la CFR pentru sezonul viitor al Ligii Campionilor.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close