Antena 3 CNN Sport Fotbal intern CFR Cluj are un nou sponsor, compania de telefonie mobilă Cosmote

CFR Cluj are un nou sponsor, compania de telefonie mobilă Cosmote

CFR Cluj are un nou sponsor, compania de telefonie mobilă Cosmote
Sursa foto: Iuliu Muresan, presedinte CFR Cluj
14 Ian 2009   •   17:25

Clubul CFR Cluj va avea, în următorul an, un nou sponsor. Acesta va fi grupul grec de telecomunicaţii, Cosmote, iar jucătorii vor avea inscripţionată sigla companiei pe spate, sub numărul de pe tricou.
Evenimentul este destul de important pentru feroviari, deoarece criza financiară face dificilă găsirea de companii dispuse să dea sponsorizări. Totuşi, deşi suma din contract nu a fost dată publicităţii, CFR are un venit asigurat pentru perioada care urmează.
"Este un moment foarte important pentru clubul nostru. În plină recesiune economică, Cosmote şi-a asociat numele cu clubul CFR şi a devenit sponsorul nostru pentru următorul an. Sper să le întoarcem acest serviciu şi sper ca numărul lor de abonaţi să crească. Nu pot să vă spun suma, dar pot să zic că aceasta are o valoare semnificativă. Foarte important este însă brand-ul care s-a asociat cu noi" a precizat preşedintele clubului din Gruia.
Noile tricouri de joc, imprimate cu sigla companiei pe spate, au fost prezentate într-o conferinţă de presă de la sediul clubului, fiind purtate de jucătorii "vişinii" Yssouf Kone şi Tony da Dilva. Potrivit Mediafax, portughezul a declarat cu această ocazie:
"Am câştigat o firmă mare lângă noi prin ceea ce am făcut în anii trecuţi. CFR are un proiect foarte bun şi cred că de aceea au venit cei de la Cosmote lângă noi. Sper să stea mulţi ani alături echipă".
Mulţumit de contractul realizat cu gruparea clujeană, directorul general al Cosmote România, grecul Stafanos Theocharopoulos, urează, acum, CFR-ului, cât mai mult succes:
"În România, fotbalul e în viaţa tuturor zi de zi. De aceea am ales să ne implicăm în fotbal. Am ales clubul CFR pentru că e o echipă puternică care îşi propune noi provocări în fiecare an. Sunt sigur că CFR va câştiga şi în acest an campionatul în România".
În altă ordine de idei, CFR Cluj încearcă aducerea unui al 5-lea jucător, fundaşul central argentinian de 21 de ani, Nicolas Bianchi Arce. Potrivit presei argentiniene, CFR ar oferi 1.250.000 de dolari clubului de care acesta aparţine, San Lorenzo.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj Iuliu Muresan
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close