Antena 3 CNN Sport Fotbal intern CFR Cluj învinge cu 3-0 pe CS Mioveni şi îşi consolidează locul 2

CFR Cluj învinge cu 3-0 pe CS Mioveni şi îşi consolidează locul 2

CFR Cluj învinge cu 3-0 pe CS Mioveni şi îşi consolidează locul 2
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.T.    |    02 Dec 2011   •   22:34

CFR Cluj îşi consolidează poziţia a doua în Liga I şi se apropie la un singur punct de liderul Dinamo, în urma victoriei cu 3-0 obţinută pe teren propriu în faţa ultimei clasate, CS Mioveni, în primul meci al etapei a 16-a.

 
Oaspeţii, care au venit în Ardeal având în Marian Pană al şaselea antrenor din acest sezon, au avut prima ocazie importantă, în minutul 12, când mingea trimisă de Dică din lovitură liberă a fost respinsă de la vinclu de Beto.
 
Fără să convingă, echipa lui Jorge Costa a dominat în marea majoritate a timpului, Piccolo, Ronny şi Sougou nu au reuşit să profite de ocaziile de care au beneficiat.
 
Clujenii au început mai decişi partea a doua şi au deschis scorul în minutul 53, prin Nicolae Dică, fostul stelist trimiţând cu capul în propria poartă o minge centrată de Hora.
 
Lionn a dublat avantajul gazdelor în minutul 72, cu o finalizare splendidă după o acţiune personală, pentru ca grecul Kapetanos să stabilească rezultatul final cu o execuţie simplă în minutele de prelungire. 
 
CFR: CFR Cluj: Beto - Lionn, Cadu, Piccolo, Nicoară - Bastos (Hora 32), Mureşan, Renan Garcia - Sougou, Weldon (Kapetanos 68), Ronny (Rui Pedro 74)
 
CS Mioveni: Coca - Crăciun, Ad.Iordache, Săndulescu, Baicu - Gheorghe, Cl.Ionescu (Mandea 86), N.Dică, Olteanu - Neaga (Enache 73), Tănasă (Ayza 63).
 

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close