Antena 3 CNN Sport Fotbal intern CFR Cluj l-a transferat pe Dario Flores şi anunţă un nou antrenor

CFR Cluj l-a transferat pe Dario Flores şi anunţă un nou antrenor

CFR Cluj l-a transferat pe Dario Flores şi anunţă un nou antrenor
06 Ian 2009   •   21:36

Campioana României, CFR Cluj, a anunţat transferul fotbalistului uruguayan Dario Antonio Flores Bistolfi de la formaţia Club Atletico River Plate Montevideo. Fundaşul central, care poate evolua şi ca mijlocaş la închidere, are 24 de ani şi este al doilea jucător adus de oficialii lui CFR în această perioadă, după sârbul Rade Veljovic.
"Vor mai veni încă doi jucători până pe 14 ianuarie. Unul dintre ei este Dario Flores. Este un jucător care ne place foarte mult, are multă determinare. Poate juca mijlocaş la închidere şi fundaş central, iar mie personal îmi plac jucătorii polivalenţi", a afirmat preşedintele clujean Iuliu Mureşan la GSp TV.
Mureşan a mai anunţat totodată şi că s-a înţeles cu noul antrenor al echipei, dar a refuzat să comunice numele acestuia, explicând că mai sunt de pus la punct o serie de detalii. "Noul staff tehnic va face duminică primul antrenament cu echipa. Sunt toate puse la punct, ne-am înţeles deja, dar mai sunt detalii de rezolvat. Nu pot să spun cine e, o să aflaţi la timpul potrivit. Pe Trombetta l-am anunţat în urmă cu câteva zile că nu mai este antrenorul echipei", a declarat Iuliu Mureşan.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Iuliu Muresan
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close