Antena 3 CNN Sport Fotbal intern CFR Cluj - Pandurii 1-1. Campioana este aproape de a rata podiumul (VIDEO)

CFR Cluj - Pandurii 1-1. Campioana este aproape de a rata podiumul (VIDEO)

CFR Cluj - Pandurii 1-1. Campioana este aproape de a rata podiumul (VIDEO)
Sursa foto: yssouf kone
30 Mai 2009   •   19:21

CFR Cluj s-a mai împiedicat o dată în faţa unei echipe care pare să fie un adevărat complex clujean. Rezultatul de 1-1 este o îmbunătăţire pentru clujeni faţă de înfrângerea din tur, 1-2 la Târgu Jiu şi cea de sezonul trecut de acasă, scor 0-1. Chiar şi aşa, CFR Cluj a pierdut aproape orice şansă de a ocupa locul al treilea în clasament, ultimul pe podium. În schimb, Sorin Cârţu este de mult scăpat de emoţiile retrogradării, şi priveşte liniştit acest final de campionat.
Echipa campioană se aştepta să aibă un meci în care atacul să fie singura ocupaţie, în faţa unei echipe fără alte interese decât defensiva. Nimic mai fals, a fost concluzia surprinzătoare, deoarece elevii lui Sorin Cârţu s-au prezentat la Cluj-Napoca dornici să joace fotbal. Gorjenii au atacat cu încredere şi au ratat mai multe ocazii, Raskovic fiind blocat foarte bine de portarul portughez Nuno Claro. Nici o problemă pentru oaspeţi, însă, care au persistat şi Marinovic a reuşit, în după 33 de minute de joc, deschiderea scorului. Apărarea campioană a dormit la un corner de pe stânga al Pandurilor şi Martinovic s-a ridicat peste Viera, trimiţând cu capul la colţul lung, de unde goalkeeperul lusitan nu a putut decât să devieze în gol.

Gazdele au dat semnale de trezire şi golul egalizator a venit repede, în minutul 40, atunci când Gabi Mureşan l-a angajat pe Yssouf Kone pe contraatac, singur cu Stanca, iar atacantul din Burkina Faso a înscris al patrulea său gol în acest retur. Kone a şutat de la 20 de metri şi mingea a intrat în poartă, nu înainte de a "muşca" bara, iar scorul era mai liniştitor pentru Arpad Paszkany.

Repriza a doua a găsit echipa gazdă mai mult în atac, elevii lui Toni Conceicao fiind obligaţi să câştige pentru a păstra şanse intacte la un loc pe podium în acest sezon de Liga I. Dar ocaziile foarte clare au întârziat până în ultimele zece minute, când Kone a trimis o lovitură de cap peste poartă, iar Culio a şutat din careu în blocaj. Lucidiatatea s-a dus cu timpul, iar atacurile haotice ale echipei clujene n-au avut nici un rezultat, iar CFR s-a împiedicat din nou în faţa Pandurilor, care anul trecut au fost aproape de a trimite titlul în Ghencea în urma unei victorii chiar pe terenul din Gruia.
Rezultatul o aduce pe CFR la 59 de puncte, cu două mai puţin decât FC Timişoara, echipa de pe locul al treilea. Ignorând posibilitatea ca echipa din Banat să îşi recupereze punctele de la TAS, CFR trebuie să se roage ca Timişoara să nu obţină mai mult de un punct în partidele cu Unirea Urziceni şi FC Braşov, pentru a mai putea ocupa locul al treilea în clasament.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Pandurii Targu Jiu CFR Cluj Liga I
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close