Antena 3 CNN Sport Fotbal intern CFR Cluj şi Voinţa Sibiu au câştigat meciurile de sâmbătă cu Ceahlăul şi Concordia Chiajna

CFR Cluj şi Voinţa Sibiu au câştigat meciurile de sâmbătă cu Ceahlăul şi Concordia Chiajna

CFR Cluj şi Voinţa Sibiu au câştigat meciurile de sâmbătă cu Ceahlăul şi Concordia Chiajna
Sursa foto: Foto: Mediafax
de N.B.    |    22 Oct 2011   •   19:26

CFR Cluj a învins, sâmbătă, pe teren propriu, pe Ceahlăul Piatra Neamţ, într-un meci contând pentru etapa a XI-a a Ligii I, cu scorul de 2-1.

CFR se menţine, astfel, aproape de liderul la zi al clasamanentului, Dinamo, având cu două puncte mai puţin decât echipa din Ştefan cel mare.

Pe fondul unei dominări a jocului, întreruptă doar de replica lui Radovanovici, care a irosit o ocazie în minutul cinci, Weldon a înscris din apropiere după o deviere greşită a lui Onciu ('17), stabilind, astfel şi scorul la pauză, CFR Cluj - Ceahlăul Piatra Neamţ, 1-0.

La reluare, nemţenii au jucat mai curajos, în minutul 55 reuşind să egaleze fosta campioană a României. Constantinescu a centrat în careu, iar Achim, liber, a marcat cu lovitură de cap de la 11 metri.

Golul victoriei pentru CFR a venit dintr-un penalty, transformat de Cadu ('64). Ţepeş l-a faultat în careu pe Sougou, iar arbitrul a acordat lovitura de la 11 metri

Pentru CFR Cluj au evoluat Beto, Panin, Cadu, Diogo, Camora, Renan, Mureşan (înlocuit de Hora în minutul 62), Peralta (schimbat de Celestino, '62), Sougou, Weldon şi Bastos (înlocuit în prelungiri cu Nicoară).

La Ceahlul au jucat: Villadsen, Dumitraş, Cazan, Forminte, Ţepeş, Bădescu (schimbat de Constantinescu, '46), Achim, Onciu, Stana, Cebotaru, Radovanovic (înlocuit de Gafiţa, '52).

Tot sâmbătă, Voinţa Sibiu a învins pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Concordia Chiajna.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Coman, în minutul 43, cu un şut din aproximativ şapte metri, după o centrare de pe partea dreaptă. Concordia a rămas în inferioritate numerică din minutul 32, când Muzac a fost eliminat după ce a fost sancţionat cu al doilea cartonaş galben, la un duel cu Beza.

Petntru Voinţa Sibiu au jucat: Dănălache, Forika, Tânc, Grigore, Maghici, Beza (înlocuit de Lungu, '80), Dâlbea, Tătar,  I. Popa, I. Coman (schimbat de I. Matei, '69), Nicola (înlocuit în minutul 50 cu Antohi)

La Concordia Chiajna au evoluat: Gospodinov, P. Marin (schimbat de Dumitrescu, '46), Mamele, Galiassi, Vitinha, Popa, Muzac, Stere (înlocuit de Mihalcea, '71), Pană, Bălţoi, V. Badea (schimbat cu Chiţu, '38).

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close