Antena 3 CNN Sport Fotbal intern CFR şi Timişoara se acuză reciproc pentru petarda care l-a lovit pe Bonfim (VIDEO)

CFR şi Timişoara se acuză reciproc pentru petarda care l-a lovit pe Bonfim (VIDEO)

CFR şi Timişoara se acuză reciproc pentru petarda care l-a lovit pe Bonfim (VIDEO)
Sursa foto: cfr timisoara
26 Oct 2009   •   10:05

Debry tensionat duminică pe Stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj, între CFR şi FC Timişoara. Cum jocul a fost unul relativ liniştit şi anost, spectacolul a venit din tribune, unde suporterii celor după echipe s-au războit cu ce au avut. La un moment dat, chiar, fundaşul dreapta al Timişoarei, Eder Bonfim, a fost lovit de o petardă aruncată din tribune. Portughezul a necesitat intervenţia medicilor, iar oficialii celor două echipe se acuză reciproc, fiecare dând vina pe fanii echipei adverse.
Clujenii au fost cei mai frustraţi de rezulatul partidei, exprimându-şi dezamăgirea că o echipă de talia Timişoarei a mers la Cluj-Napoca pentru a se apăra. Reacţiile de după partidă au avut, însă, ca punct central momentul în care Eder Bonfim a fost lovit de o petardă venită de la tribuna I, prăbuşindu-se pe jos şi cerând intervenţia medicilor.
"Am luat un punct, deşi ni le doream pe toate trei, pentru că ne-am fi distanţat la trei puncte de CFR însă, chiar şi aşa, acest rezultat este important pentru economia campionatului. În momentul în care am avut om în plus, cred că am jucat fără prea mult tupeu. Dacã îndrăzneam mai mult, cred că ne-ar fi fost mai uşor să obţinem mai mult din această partidă. Până la urmă, a fost un derby interesant şi bine tacticizat de cei doi antrenori. Este frumoasă o dispută între galerii însă cred că aceasta ar trebui să fie una civilizată şi să aducă mai mulţi copii şi mai multe femei în tribune. Petarda care a explodat lângă Bonfim a venit din spatele meu. Nu ştiu dacă ar fi fost posibil sã vină din galeria noastră, cel puţin asta e părerea mea", a declarat Gheorghe Chivorchian, preşedinte executiv FC Timişoara, potrivit Mediafax.
"Domnul Chivorchian nu are cum să spună că acea petardă a venit din spatele său, pentru că eu am vazut altceva. Dinspre galeria lor a venit şi acest lucru poate fi demonstrat prin faptul că niciun suporter nu a avut vreo torţă sau vreo petardă la el. Nu-i putem dezbrăca pe suporteri la intrare şi ei au tot timpul metodele lor, prin care introduc astfel de obiecte şi pe alte stadioane. Regret că suporterii Timişoarei au venit cu tot felul de obiecte pirotehnice şi au provocat acele incidente de la începutul partidei. ", a explicat preşedintele CFR, Iuliu Mureşan.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Timisoara CFR Cluj Iuliu Muresan
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close