Antena 3 CNN Sport Fotbal intern CFRicire că a scăpat cu viaţă! Kone, transportat de urgenţă la spital după un contact dur într-un meci amical

CFRicire că a scăpat cu viaţă! Kone, transportat de urgenţă la spital după un contact dur într-un meci amical

CFRicire că a scăpat cu viaţă! Kone, transportat de urgenţă la spital după un contact dur într-un meci amical
Sursa foto: emmanuel kone
21 Iul 2009   •   22:32

Mijcaşul ivorian al echipei CFR Cluj, Emmanuel Kone, a fost victima unui incident nefericit într-o partidă disputată marţi de echipa la care este împrumutat, Internaţional Curtea de Argeş. Scos de pe teren după ce s-a lovit cap în cap cu un adversar, Kone şi-a pierdut cunoştinţa şi a fost transportat de urgenţă la spital. Acum, fotbalistul este în siguranţă, dar diagnosticul medicilor este unul şocant: leziune a măduvei cervicale.
Echipa lui Ştefan Stoica, Internaţional, a disputat marţi un meci amical împotriva celor de la Drobeta Turnu Severin, iar problemele nu au întârziat să apară. În minutul 4, Emmanuel Kone s-a lovit cap în cap cu Dan Ignat şi a căzut lat, pierzându-şi cunoştinţa. Eforturile prelungite ale medicilor i-au readus parţial luciditatea, dar imediat ce a fost scos de pe teren, ivorianul a căzut iar în lumea viselor. Organizatorii au sunat, imediat, pentru a chema o ambulanţă. Acesta l-a dus la Spitalul Judeţean din Piteşti, de unde a fost trimis, mai departe, la Bucureşti, cu diagnosticul de leziune a măduvei cervicale, anunţă Mediafax.
"Starea lui era bună la plecarea din Piteşti, era conştient, am putut comunica cu el. Măsura deplasării lui la Bucureşti a fost preventivă. E mai bine pentru noi şi pentru el să fie investigat într-un spital universitar. Diagnosticul a fost pus de un medic de la urgenţă, dar sper să nu fie confirmat. Eu am informaţii că starea lui e încă foarte bună şi că va ajunge cu bine la Bucureşti", a spus Dragoş Şerb., medic la spitalul din Piteşti.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close