Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ciprian Tănasă a semnat cu Metalurg Doneţk, după ce a dat probe de joc

Ciprian Tănasă a semnat cu Metalurg Doneţk, după ce a dat probe de joc

Ciprian Tănasă a semnat cu Metalurg Doneţk, după ce a dat probe de joc
25 Mar 2009   •   13:37

Atacantul Ciprian Tănasă, care ultima oară a evoluat pentru Universitatea Craiova, a semnat un contract pe trei ani cu ucrainenii de la Metalurg Doneţk, după ce timp de o săptămână şi jumătate a dat probe la respectiva formaţie.

Tănasă a declarat pentru Mediafax că este bucuros că şi-a găsit un angajament. "Îmi era teamă că risc să stau până în vară. Poate m-a ajutat mult şi pregătirea pe care am făcut-o în această iarnă cu Universitatea. Nu vreau să comentez din ce cauză m-am despărţit de Craiova, îmi pare rău. Acum sunt bucuros că mi-am găsit echipă. Sper să debutez cu dreptul în campionat şi să înscriu cât mai multe goluri. Îi doresc Craiovei baftă şi sunt convins că va prinde un loc în cupele europene", a spus Ciprian Tănasă.

Tănasă, în vârstă de 28 de ani, a debutat în Liga I pentru FC Argeş, în sezonul 1999-2000, echipă unde a evoluat timp de opt sezoane. El a mai fost legitimat la FCM Râmnicu Vâlcea şi Poli Iaşi. Ultima echipă pentru care a evoluat Tănasă a fost Universitatea Craiova. Ciprian Tănasă a înscris 43 de goluri în Liga I.

Antena3.ro

×
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close