Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Claudiu Răducanu, surprins din nou la volan, după ce a fost prins de radar. Tot fără carnet (VIDEO)

Claudiu Răducanu, surprins din nou la volan, după ce a fost prins de radar. Tot fără carnet (VIDEO)

Claudiu Răducanu, surprins din nou la volan, după ce a fost prins de radar. Tot fără carnet (VIDEO)
Sursa foto: Claudiu Raducanu
14 Aug 2009   •   18:15

Legea nu înseamnă nimic atunci când te numeşti Claudiu Răducanu. Sau poate este prea complexă pentru cel poreclit ?Bloc-notes?. La doar câteva ore după ce a fost surprins de radar pe autostrada Bucureşti ? Piteşti gonind, fără permis de conducere, cu 205 kilometri pe oră, fostul atacant al Stelei a fost suprins din nou la volan.

Conform unor imagini publicate pe www.editie.ro, Claudiu Răducanu se plimga joi seară pe Calea Bucureşti din Craiova, tot fără carnet, la volanul autoturismului său.



Sursa citată menţionează că acesta a încălcat din nou limita de viteză, cu aproximativ 20 de kiloemtri la oră, însă fapta nu ar fi atât de gravă dacă Răducanu nu ar fi avut permisul anulat. Astfel, el se află în prezent la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, pentru a da explicaţii, după ce oamenii legii s-au autosesizat în urma imaginilor apărute în exclusivitate pe www.editie.ro.

Antena3.ro

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close