Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Clujenii s-au întors în ţară şi vor fotbal: "Să nu se amâne etapa!"

Clujenii s-au întors în ţară şi vor fotbal: "Să nu se amâne etapa!"

Clujenii s-au întors în ţară şi vor fotbal: "Să nu se amâne etapa!"
Sursa foto: Yssouf Kone
20 Feb 2009   •   09:42

Jucătorii campioanei CFR Cluj s-au întors joi seară din Turcia, unde au efectuat un stagiu de pregătire prelungit, de două săptămâni. Clujenii au declarat la întoarcere că îşi doresc şi cred că vor câştiga titlul în această vară şi că nu le pasă de zăpada care a pus stăpânire pe Româna. Din punctul lor de vedere, perfect ar fi ca etapa a XVIII-a să se dispute când este programată.
Echipa clujeană a câştigat trei dintre cele cinci meciuri disputate în perioada de pregătire petrecută la Belek, Antalya, fapt ce i-a determinat pe fotbalişti să aibă încrederea în şansele echipei în returul care stă să înceapă. Argentinianul Sebastian Dubarbier, sărbătorit joi de colegii săi pentru cei 22 de ani împliniţi, a declarat că îşi doreşte din nou titlul cu CFR:
"Am făcut o pregătire bună. Cred că noi vom câştiga campionatul şi în acest sezon, avem o echipă bună. Avem tot ce ne trebuie să câştigăm campionatul. Cred că vom reuşi în câteva zile să ne acomodăm cu clima de aici. De ziua mea îmi doresc un nou titlu. Îmi voi sărbători ziua de naştere la o masă cu familia", a precizat Dubarbier pentru Mediafax.
Pregătiţi pentru competiţia din Liga 1 sunt şi colegii săi, atacantul Yssouf Kone şi mijlocaşul defensiv Gabi Mureşan. Kone, sărbătorit şi el joi pentru cei 27 de ani împliniţi, s-a acomodat bine la CFR după transferul său din vară de la Rosenborg Trondheim şi îşi doreşte o nouă performanţă cu echipa ardeleană după ce a participat cu "vişinii" în grupele Ligii Campionilor în toamnă:
"De ziua mea voi sta în pat şi mă voi juca pe Playstation jocul "Infiltration". E un joc de spionaj. Cum a fost în Turcia? Plictisitor. Nu ştiam că e frig în România, voi vedea când voi ieşi afară. Aştept să înceapă returul, nu e important dacă e zăpadă", a conchis atacantul potrivit sursei citate.
Internaţionalul român Gabi Mureşan aşteaptă şi el cu nerăbdarea reînceperea competiţiei şi speră ca returul să nu fie început mai târziu decât fusese programat oficial. Mureşan nu va putea evolua în prima etapă de la reluarea campionatului, cu CS Otopeni, din cauza unei suspendări.
"Nu sunt de acord să se amâne returul. Noi suntem pregătiţi să jucăm săptămâna viitoare. La noi nu va fi zăpadă pe teren, avem încălzire în gazon. Mai avem un amical, cu FCM Târgu Mureş, sper să trecem cu bine şi peste acest joc, să scăpăm fără accidentări. Eu cred că voi fi în primul 11 al lui Uhrin, însă doar din etapa a II-a", a precizat jucătorul pentru Mediafax.
Foto: www.telegraph.co.uk
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close