Antena 3 CNN Sport Fotbal intern "Cola Steaua", prima băutură răcoritoare a unui club de fotbal

"Cola Steaua", prima băutură răcoritoare a unui club de fotbal

"Cola Steaua", prima băutură răcoritoare a unui club de fotbal
Sursa foto: steauafc.com
25 Noi 2010   •   16:37

Victoriile se sărbătoresc în Ghencea de acum cu "Cola Steaua". Clubul de fotbal a lansat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, prima băutură răcoritoare care aparţine unui club de fotbal românesc.

"Cola Steaua" va fi comercializată iniţial în 12.500 de puncte de vânzare din România, de la chioşcuri până la hipermarketuri. "Este o băutură răcoritoare care sperăm să facă furori printre suporterii noştri. Reţeta a fost dezvoltată de liderul mondial al companiilor care produc ingredientele pentru băuturile răcoritoare. Este o băutură fără conservanţi, numai cu ingrediente naturale", a spus directorul de marketing al FC Steaua, Bobby Durbac.

Mijlocaşul stelist Janos Szekely a declarat că îşi doreşte ca suporterii să sărbătoarească victoriile echipei cu noul produs. "Suntem bucuroşi că suntem primul club din România care lansează o băutură răcoritoare. Le recomand să o încerce fiecare iar suporterii noştri să-şi răcorească setea după victoriile pe teren. Am încercat-o şi e foarte bună. În scurt timp sperăm să apară şi şampania şi să sărbătorim cu cola, şampanie şi vin", a spus Szekely.


×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close