Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Colonie de români la Groznâi. Izvoranu şi Lucian Goian, aproape de Terek

Colonie de români la Groznâi. Izvoranu şi Lucian Goian, aproape de Terek

Colonie de români la Groznâi. Izvoranu şi Lucian Goian, aproape de Terek
01 Feb 2009   •   12:28

Dinamo Bucureşti a acceptat oferta cecenilor de la Terek Groznâi de un milion de dolari pentru jucătorii Silviu Izvoranu şi Lucian Goian (foto), cei doi fundaşi urmând să devină colegi de echipă cu Florentin Petre, Andrei Mărgăritescu şi Daniel Pancu, dacă vor semna contractele individuale de muncă.
Discuţiile au ţinut mai bine de 18 ore, începând de vineri noaptea, şi pentru a fi finalizate mai este nevoie doar pentru ca jucătorii să îşi dea acordul, pentru ca Dinamo să îşi recupereze sumele investite în ei. Izvoranu urmează să câştige în jur de 250.000 de dolari anual la Groznâi, de trei ori mai mult decât în ţară, în timp ce lui Goian i s-a pregătit un salariu de 180.000 de dolari pe sezon, de aproape 4 ori mai mult decât avea în Ştefan cel Mare, astfel că este foarte probabil ca fundaşii să accepte ofertele.
De altfel, Goian, care a ajuns de sâmbătă la prânz în Antalya, s-a antrenat seara cu ruşii, în timp ce Izvoranu urmează se se intregreze de duminică în lot. ?Mai trebuie să ne înţelegem şi noi cu Terek, depinde de condiţii?, au spus, la unison, apărătorii, citaţi de Gazeta Sporturilor.
Rednic a declarat referitor la aceste mutări că s-a gândit că este o oportunitate bună şi pentru Dinamo, şi pentru jucători. ?Am soluţii pe posturile respective, sper ca ei să se înţeleagă şi să le meargă bine în Cecenia?, a spus Rednic.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close