Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Comunicat FC Steaua: Schimbarea logului pe site-ul UEFA s-a făcut în urma comunicării noastre

Comunicat FC Steaua: Schimbarea logului pe site-ul UEFA s-a făcut în urma comunicării noastre

Comunicat FC Steaua: Schimbarea logului pe site-ul UEFA s-a făcut în urma comunicării noastre
01 Iul 2015   •   16:22

FC Steaua Bucureşti precizează prin intermediul unui comunicat de presă postat pe site-ul oficial că modificarea logo-ului echipei campioane pe site-ul UEFA s-a făcut în urma "corespondenţei uzuale" cu forul de la Nyon.
   
"Menţionăm că respectiva modificare a venit în urma corespondenţei uzuale pe care clubul nostru o are cu UEFA înainte de fiecare sezon competiţional, iar CSA nu face decât să speculeze într-un mod descalificant aceasta situaţie, în speranţa obţinerii unor foloase injuste. Modificarea siglei clubului nostru a survenit după ce Steaua a încheiat sezonul european 2014-2015, motiv pentru care aceasta modificare a fost operată de forul european doar la începutul noului sezon", se arată în comunicatul FCSB.
   
Începând cu noul sezon competiţional FC Steaua Bucureşti va evolua în cupele europene cu noul logo care prezintă o stea galbenă cu opt colţuri şi o cruce roşie, pe fond albastru, folosită deja pe site-ul oficial al UEFA.
   
Clubul finanţat de Gigi Becali se află de mai mult timp în conflict cu CSA Steaua Bucureşti după ce gruparea Armatei a cerut în instanţă, în 2011, anularea mărcii înregistrate de echipa din Liga I. Tribunalul Bucureşti a respins această cerere, în 17 aprilie 2012, decizie menţinută de Curtea de Apel Bucureşti, în 20 decembrie 2013, însă ICCJ a dat dreptate clubului sportiv.
   
De la decizia ICCJ, cele două părţi au avut mai multe întâlniri pentru a discuta despre condiţiile de utilizare a mărcii Steaua, fără a ajunge la un acord concret.
   
Conducerea MApN a solicitat FC Steaua zece la sută din totalul veniturilor pentru a-i permite să folosească marca, însă reprezentanţii grupării patronate de Gigi Becali au refuzat.



×
Subiecte în articol: steaua
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close