Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Conceicao şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj. Andrea Mandorlini ar putea lăsa Serie B pentru Liga I

Conceicao şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj. Andrea Mandorlini ar putea lăsa Serie B pentru Liga I

Conceicao şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj. Andrea Mandorlini ar putea lăsa Serie B pentru Liga I
12 Noi 2009   •   23:33


CFR Cluj a decis, joi seară, după o perioadă lungă de contestare din partea fanilor, înlocuirea lui Antonio Conceicao în funcţia de antrenor principal al grupării ardelene. Conform ProSport, preşedintele clubului, Iuliu Mureşan, şi patronul Arpad Paszkany s-au întâlnit cu Conceicao, iar în urma discuţiilor s-a ajuns la decizia de reziliere a contractului portughezului.

Italianul Andrea Mandorlini, în vârstă de 49 de ani, l-ar putea înlocui pe Conceicao, însă mai întâi trebuie să-şi rezolve situaţia contractuală cu Sassuolo, formaţie italiană din Serie B, notează NewsIn. "În 3-4 zile voi vedea exact ce voi face, şi tot atunci voi veni în România pentru a discuta cu oficialii lui CFR Cluj. Nu ştiu prea multe despre formaţie, dar cunosc că Bergodi a fost antrenor acolo. În acest moment sunt şanse de 30 la sută să preiau banca tehnică a echipei CFR Cluj, dar se poate întâmpla orice, chiar şi să nu ajung la un eventual acord", a spus Andrea Mandorlini.

Mandorlini a evoluat ca jucător la Torino, Atalanta, Ascoli, Internazionale Milano şi Udinese, cu actuala formaţie a lui Cristi Chivu câştigând Cupa UEFA în 1989. Şi-a început cariera de antrenor în 1993, la Manzanese, echipă din Serie D, dar a mai pregătit echipele Triestina, Spezia, Vicenza, Atalanta, Bologna, Padova, Siena şi Sassuolo.

Echipa CFR Cluj ocupă primul loc în clasamentul Ligii I, cu 25 de puncte, după 13 etape.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close