Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Consiliul Local taie din cheltuieli şi FC Timişoara va primi de două ori mai puţini bani!

Consiliul Local taie din cheltuieli şi FC Timişoara va primi de două ori mai puţini bani!

Consiliul Local taie din cheltuieli şi FC Timişoara va primi de două ori mai puţini bani!
Sursa foto: poli timisoara
24 Mar 2009   •   23:45

Criza financiară nu iartă pe nimeni, aşa că a venit şi rândul Consiliului Local al Municipiului Timişoara pentru a resimţi efectele. Viceprimarul Sorin Ghindeanu a propus înjumătăţirea fondurilor virate către echipa de fotbal a oraşului, de la 900.000 de lei la 450.000, iar CL şi-a dat acordul. Cu toate acestea, FC Timişoara va primi restul banilor la sfârşitul campionatului dacă respectă condiţiile de performanţă prevăzute în contract. Formaţia lui Gabi Balint trebuie să se califica în cupele europene.
"Consiliul Local plăteşte performanţa. Performanţa se va evalua la sfârşitul campionatului. Şi atunci vom vedea dacă acel contract va fi onorat de Consiliul Local în sensul de a se plăti întreaga sumă de nouă milioane de lei sau nu, dacă echipa nu îşi atinge obiectivele de performanţă", a declarat Grindeanu pentru Mediafax.
Astfel, municipalitatea pune presiune pe Gabi Balint şi compania pentru a ajunge acolo unde a fost stabilit la începul sezonului dacă vrea ca echipa să nu piardă şansa de a lua cei 450.000 de lei. Viceprimarul Ghindeanu dă asigurări că, dacă FC Timişoara se achită de angajamentele luate, îşi va primi banii pe care i-a negociat la începutul sezonului
"Dacă se vor respecta toate clauzele prevăzute în contract, noi ne vom onora contractul. Pot fi rectificări de buget. Nu cred că este o sumă care să pună în dificultate Consiliul Local", a declara Grindeanu.
Municipalitatea timişoreană a luat această decizie pentru a face rost de fonduri pentru construcţia Parcului Copiilor, obiectiv pe care nu ar fi avut cum să-l demareze fără aceste fonduri.
"Mă bucur că şi ceilalţi colegi din CL au votat pentru finanţarea unui obiectiv, Parcul Copiilor, care risca să se transforme într-o poveste de genul deponeului de la Ghizela. Acolo au trecut zece ani şi nu s-a întâmplat nimic, povestea cu reabilitarea Parcului Copiilor durează de patru sau cinci ani", a încheiat viceprimarul Timişoarei.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Timisoara Gabi Balint
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close