Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Contre dure între Nicu Gheară şi Mutu. "Naşul", acuzat de excluderea fotbalistului de la naţională (VIDEO)

Contre dure între Nicu Gheară şi Mutu. "Naşul", acuzat de excluderea fotbalistului de la naţională (VIDEO)

Contre dure între Nicu Gheară şi Mutu. "Naşul", acuzat de excluderea fotbalistului de la naţională (VIDEO)
14 Oct 2009   •   11:45

Adrian Mutu şi naşul său, Nicu Gheară, s-au contrat în direct la Fanatik Show, după ce un articol din CanCan l-a pus într-o lumină proastă pe fostul fotbalist. Conform articolului de marţi, relaţiile dintre Mutu şi Gheară s-au deteriorat când jucătorul s-a împăcat cu foştii săi impresari, Victor şi Ioan Becali, iar posibila excludere a lui Mutu de la echipa naţională ar avea directă legătură cu Nicu Gheară. Acesta ar fi prieten bun cu Mircea Sandu şi chiar expeditorul "ispitelor" lui Mutu şi Adrian Cristea dinaintea partidei cu Serbia.

În direct la Fanatik Show, la Digi Sport, Nicu Gheară l-a acuzat pe finul său că a dat acele informaţii la CanCan şi că vrea să "îi arunce în cârcă bălăriile pe care le face el". "Dacă ai ceva cu mine, mai bine îmi dai două şuturi în fund când mă prinzi. Nu mă bagi tu pe mine în ziar", a spus Nicu Gheară.

De partea cealaltă, Mutu a negat că ar fi dat el informaţiile la CanCan şi a avertizat că presa din România a început să exagereze în ultimul timp. Adresându-i-se lui Horia Ivanovici, atacantul Fiorentinei a declarat: "Nu vă spun că nu puteţi scrie de mine, nu mă deranjează asta, dar aţi început să exageraţi".

Iată dialogul dintre Mutu şi Gheară, de la Fanatik Show:


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close