Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Copil de 13 ani, interzis pe Ghencea pentru că nu avea buletin! Auzi cum îi ameninţă "gorilele" pe suporteri (AUDIO)

Copil de 13 ani, interzis pe Ghencea pentru că nu avea buletin! Auzi cum îi ameninţă "gorilele" pe suporteri (AUDIO)

Copil de 13 ani, interzis pe Ghencea pentru că nu avea buletin! Auzi cum îi ameninţă "gorilele" pe suporteri (AUDIO)
Sursa foto: gigi becali
10 Noi 2009   •   17:10

Controlul accesului în Stadionul Ghencea a ajuns la un nivel aberant. De parcă dovezile de până acum nu ar fi fost suficiente, conducerea Stelei a dat o nouă măsură a ideologiei sale la meciul Steaua - Unirea Alba Iulia de luni. Deşi au fost doar 2500 de oameni în tribune, incidentele nu au lipsit. Printre altele, un copil de 13 ani a fost trimis acasă pentru că nu venise cu buletinul, iar bodyguarzii lui Becali au stat la Tribuna a II-a împărţind ameninţări pentru a calma spiritele. Un grup de suporteri a înregistrat discursul acestora.
La doar câteva zile după ce meciul dintre Fenerbahce şi Steaua s-a jucat la Istanbul cu suporterii români interzişi în tribunele de pe Şukru Saracoglu, conducerea "roş-albastră" continuă să îşi arate muşchii în faţa suporterilor stelişti. La propriu. Chiar şi în condiţiile în care ultraşii stelişti au rămas fără abonamente şi sunt interzişi în Ghencea, controlul la accesul pe stadion la meciul cu Alba Iulia a fost unul făcut la sânge. Nimeni nu a fost "iertat", iar dispoziţiile lui Gigi Becali au fost respectate la sânge. Şi cum latifundiarul a tunat că nimeni nu intră fără buletin, primele victime au fost copiii. Conform prosport, un puşti de 13 ani a fost refuzat la porţile stadionului pentru că nu avea la el buletinul. Nimeni nu ştie cine ar fi trebuit să i-l acorde la această vârstă. Ceilalţi, care au fost acceptaţi, au aşteptat minute bune până când au fost controlaţi cum trebuie, intrând cu întârziere în arenă
Problemele nu s-au încheiat, însă, la turnicheţi. Puţinii suporteri de la Tribuna a II-a au fost şocaţi să-i vadă printre ei pe bodyguarzii lui Becali, unii fiind chiar colegi de arest ai omului de afaceri în luna aprilie. De fiecare dată când suporterii începeau să scandeze la adresa patronului, "gorilele" îi luau la rost, cerându-se socoteală şi strecurând ameninţări în vorbele aruncate.
Ascultaţi aici o astfel de situaţie, în care steliştii au fost ameninţaţi de gărzile de corp

Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti ia atitudine faţă de acţiunile conducerii
AISS a transmis, marţi, un comunicat de presă în care atrage atenţia asupra celor mai recente abuzuri ale conducerii clubului din Ghencea, pe care le-a enumerat:
1. a interzis accesul în stadion a peste 3.000 de abonaţi, oameni care şi-au plătit abonamentele şi nu pot beneficia de ele, oameni al căror drept de a participa la o manifestaţie sportivă este îngrădit de o societate privată;
2. a introdus cele mai drastice metode de control al vânzării de bilete către ceilalţi suporteri (doar un bilet de persoană, doar pe bază de buletin, la intrarea in stadion trebuind prezentate atât biletul, cat şi buletinul), precum şi cele mai drastice controale corporale din campionatul intern;
3. a interzis orice formă de manifestare a suporterilor în interiorul stadionului: steaguri de fluturat, steaguri de gard, steaguri pe două beţe, mesaje, coregrafii, în ciuda faptului că nicio lege nu le interzice!
4. recent, a interzis accesul suporterilor stelişti pe stadioanele din deplasare, cerând evacuarea acestora în cazul în care aceştia au reuşit să intre pe cont propriu (ex. Istanbul).

Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close