Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Copos discută vânzarea clubului Rapid către un om de afaceri din Germania

Copos discută vânzarea clubului Rapid către un om de afaceri din Germania

Copos discută vânzarea clubului Rapid către un om de afaceri din Germania
Sursa foto: george copos
11 Sep 2009   •   13:33

Patronul Rapidului, George Copos, a confirmat că este în tratative pentru a vinde clubul către un om de afaceri din Germania.
"Da, e o informaţie corectă. Este unul dintre investitorii de origine germană care sunt interesaţi să discutăm despre Rapid. Nu suntem în stadiul de a vorbi încă despre o tranzacţie. Acum suntem în faza auditului financiar, a auditului fiscal", a declarat Copos la întrebarea ProSport despre prezenţa în tribune alături de investitorul Lutz Stache.
Copos nu a ezitat să laude calităţile viitorului investitor, subliniind că este ?un om foarte pasionat. Ştie fotbal. De altfel, este şi unul dintre sponsorii celor de la Energie Cottbus. E foarte puternic financiar", nu a uitat să menţioneze Copos.
Acesta estima că aceste tratative vor mai dura circa două luni.
Gemanul este în România de 18 ani şi are afaceri în domeniul construcţiilor şi al materialelor de construcţii. El a confirmat interesul pentru club, dar nu a ofeit mai multe detalii.
În schimb, ea întors laudele lui Copos, declarând despre acesta că negociază foarte bine. ?Se vede că este un profesionist în materie?, declara omul de afaceri.


Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close