Antena 3 Sport Fotbal intern Copos: Peseiro nu mai este antrenor la Rapid

Copos: Peseiro nu mai este antrenor la Rapid

28 Dec 2008   •   14:29
Copos: Peseiro nu mai este antrenor la Rapid

Plecarea lui Peseiro de la Rapid este ca şi realizată, mai ales dacă se are în vedere declaraţia lui George Copos care sublinia că din punctul său de vedere, acesta nu mai este tehnicianul formaţiei de sâmbătă de la 12, ?definitiv şi irevocabil!" .
Privitor la înlocuitorul portughezului, Copos declara pentru GspTv: ?vreau un antrenor care să iubească Rapidul, care să facă performanţă nu doar cu străini, pentru că şi în România sunt jucători de valoare. Anul asta, cred că CFR va lua titlul".
Fostul/actualul patron s-a arătat deranjat de felul cum este condus clubul, de salariile foarte mari pentru unii jucători, dar şi de incapacitatea de a-l reţine pe Dani Coman.
"Vom face un audit care se va termina la sfârşitul lunii ianuarie. Nu pot să-l acuz pe Taher, a adus chiar şi bani, dar societatea a fost administrată prost. Vinovaţi au fost cei care au condus. Nu e posibil ca Julio Cesar să aibă un contract de 600.000 de EURO brut. Cât timp am fost eu la Rapid nu au fost probleme cu salariile jucătorilor. În toţi anii în care am fost eu la Rapid am obţinut performanţe, titluri, cupe, l-am adus pe Mircea Lucescu, pe Răzvan Lucescu", a se lăuda Copos. Acesta a adăugat că ?situaţia este groaznică la Rapid, sunt nişte contracte pe care societatea nu le poate onora! În schimb nu s-au găsit 30.000 de euro pentru a-l ţine pe Dani Coman".
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close