Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cornel Dinu împlinește 70 de ani. La mulți ani, Mister!

Cornel Dinu împlinește 70 de ani. La mulți ani, Mister!

Cornel Dinu împlinește 70 de ani. La mulți ani, Mister!
02 Aug 2018   •   13:14

Cornel Dinu, fostul căpitan, antrenor şi conducător al clubului fotbal Dinamo Bucureşti, împlineşte joi 70 de ani, iar gruparea "alb-roşie" a ţinut să marcheze acest moment printr-un mesaj postat pe contul Facebook, însoţit de o fotografie a fostului fundaş, care a îmbrăcat de 75 de ori tricoul naţionalei României.

"D, Dinamo, Dinu", este titlul mesajului dinamoviştilor. "Real Madrid îl are e Butragueno, Bayern pe Beckenbauer. Milan îl are pe Maldini, Roma pe Totti. Dinamo îl are pe DINU", precizează gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare.

CITEȘTE EDIȚIA SPECIALĂ din Gazeta Sporturilor dedicată lui CORNEL DINU!

"454 meciuri şi 53 goluri în prima ligă a României, toate pentru Dinamo. Dincolo de cifre, inimile tuturor dinamoviştilor bat astăzi doar pentru DINU. Născut pentru Dinamo, în acelaşi an cu Dinamo, DINU împlineşte 70 de ani. Locul său în istoria clubului din Ştefan cel Mare este incontestabil, jucător, antrenor sau conducător. 70 de ani sau, altfel spus, o viaţă pentru Dinamo. Să ne trăieşti, CORNEL DINU!", subliniază mesajul postat pe contul lui Dinamo.

Şi Clubul Sportiv Dinamo a ţinut să marcheze acest moment, transmiţându-i "La mulţi ani" lui Cornel Dinu, printr-un mesaj în care prezintă câteva puncte de reper din cariera fostei glorii a alb-roşilor, care a îndeplinit funcţia de preşedinte al CS Dinamo între 1996 şi 2001.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close