Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cornel Dinu: Mutu a venit de la FC Argeş dependent de "vitamine". Şi eu luam când jucam

Cornel Dinu: Mutu a venit de la FC Argeş dependent de "vitamine". Şi eu luam când jucam

Cornel Dinu: Mutu a venit de la FC Argeş dependent de "vitamine". Şi eu luam când jucam
01 Feb 2010   •   11:33

Adrian Mutu riscă o nouă suspendare după ce a fost depistat pozitiv la două controale antidoping cu sibutramină, însă acest lucru nu îl surprinde pe Cornel Dinu. Acesta a declarat pentru Evenimentul Zilei că mulţi jucători au folosit pastile de slăbit sau pentru un randament mai bun de joc.

?Mutu a venit cu drogul în sânge de la FC Argeş. Preparatorul fizic era unul Silaghi, le dădea pastile cu pumnul. Zicea că sunt vitamine, dar erau droguri. L-a nenorocit. Adi a devenit dependent. Se tot ruga de mine şi de Borcea să-l băgăm în teren, că va da goluri şi că va sparge tot. Ai o senzaţie de bine când iei asemenea pastile, dar apoi depinzi de ele, de aceste stupefiante?, a explicat Dinu.

Administratorul delegat a mărturisit că şi el a luat astfel de pastile pe vremea când juca la Dinamo. "Ţin minte că ni s-a dat benzidrină, luau de obicei piloţii de aviaţie din cel de-al Doilea Război Mondial. Am luat de vreo şapte sau opt ori, cu jumătate de oră înainte de masă. Erau şi atunci interzise, dar ne dădeau. La un moment dat, am vomitat non-stop din cauza acestor pastile, nu mai puteam să dorm", a spus Dinu.

În replică la declaraţiile făcute despre Mutu, Gigi Neţoiu a precizat că Dinu spune baliverne. "Îl ştiu pe Adi de la 18 ani, avea un caracter deosebit. Este ca şi copilul meu. Restul sunt poveşti?, a spus Neţoiu pentru Evenimentul Zilei.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cornel Dinu Adrian Mutu FC Arges
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close