Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cosmin Moţi de la Dinamo a obţinut fraudulos permisul de conducere şi trebuie să-l predea

Cosmin Moţi de la Dinamo a obţinut fraudulos permisul de conducere şi trebuie să-l predea

Cosmin Moţi de la Dinamo a obţinut fraudulos permisul de conducere şi trebuie să-l predea
Sursa foto: cosmin moti
13 Mai 2009   •   14:07

Fotbalistul Cosmin Moţi de la Dinamo trebuie să predea permisul de conducere. Acesta figurează pe lista celor aprioximativ 300 de persoane suspectate ar fi obţinut în mod fraudulos permisele de conducere, în judeţul Argeş. Primul termen în instanţă pentru anularea permisului lui Cosmin Moţi va avea loc în 17 mai la Judecătoria Piteşti.
Printre cele aproape de 300 de persoane cercetate de autorităţile din Argeş, privind obţinerea în mod fraudulos a permiselor de conducere se numără şi fotbalistul Cosmin Moţi. potrivit autorităţilor, în cazul lui Moţi, suspiciunile sunt legate de modalitatea obţinerii vizei de reşedinţă în judeţul Argeş.
"În ultimele două luni, un număr de 297 de permise de conducere care ar fi fost obţinute fraudulos la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule din Argeş au fost suspendate prin ordin al prefectului de Argeş. Dintre acestea, doar 43 au fost predate de către şoferi, iar în 25 de cazuri titularii permiselor suspendate au contestat măsura în instanţă.", a declarat prefectul judeţului Argeş.
Observator

×
Subiecte în articol: Cosmin Moti FC Dinamo
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close