Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Crăciunescu: Mircea Sandu vrea să-l bată pe Papa de la Vatican, se gândeşte dacă poate să-i doboare recordul

Crăciunescu: Mircea Sandu vrea să-l bată pe Papa de la Vatican, se gândeşte dacă poate să-i doboare recordul

Crăciunescu: Mircea Sandu vrea să-l bată pe Papa de la Vatican, se gândeşte dacă poate să-i doboare recordul
28 Dec 2008   •   14:45

Fostul preşedinte al CCA, Ion Crăciunescu, crede că Mircea Sandu va mai câştiga un mandat la şefia FRF, dacă actualul sistem de votare este menţinut.
Întrebat de Adevărul dacă Mircea Sandu va câştiga alegerile FRF din 2009, Crăciunescu aprecia: ?Pe sistemul de acum, da. 2.000 de ani dacă va candida, va ieşi învingător mereu. Probabil un cutremur în fotbalul românesc de talia celor care s-au petrecut şi în alte ţări ar trebui să-l determine pe Mircea Sandu să plece.
Dacă am fi o ţară normală... Mircea Sandu vrea să-l bată pe Papa de la Vatican, se gândeşte dacă poate să-i doboare recordul".
Mircea Sandu este preşedinte al FRF de 18 ani.
Referitor la scandalul din fotbalul românesc el crede că ?a atins apogeul. Au apărut lucruri care nu prea s-au mai văzut până acum, iar în 2009 se va continua. Cred că or să fie dezvăluiri extraordinare?. Iar stenogramele DNA ?sunt doar un mic început. Sunt o glumă faţă de ce o să urmeze. Fotbalul românesc încă ascunde foarte multe lucruri murdare. Se poate ajunge la retrogradări, cum a fost şi în Italia sau în Polonia, şi la lucruri mult mai grave. Anul 2009 va fi un an al scandalului şi al curăţirii fotbalului românesc?.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Sandu
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close